Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia20

Mój chłopak zostawił mnie po 3 latach przez telefon

Polecane posty

Gość gosia20
ehh no co za walnięty dzieciak ja pier... jeszcze do mnie dzwoni i chce sie spotkać, pogadac bo "chce byc nadal moim przyjacielem" pff co za tupet

Ona potrzebuje po prostu wsparcia i wyżalenia się. tak teraz wiem ale autorka w tytułowym poscie napisała "nie rozumiem tego zupełnie." wiec starałęm sie jej wyjasnic :)

Gość gosia20
no bo nie rozumiem tego ! bylismy taka super parą! wszyscy nasi znajomi traktowali nas jak wzor idealnej pary bo bylismy jak jednośc, najlepsi przyjaciele itp wszystko co roblismy razem bylo zajebiste az nagle mu sie zachcialo imprez... ale beze mnie.... zachcialo mu sie koncertow... ale oczywiscie beze mnie... a teraz chce sie rozejsc w pokoju zrywajac ze mna przez teleofon? chyba go ktos nieźle walnął w łeb na tym koncercie ze wszystko mu sie tak pozmieniało

no bo nie rozumiem tego ! bylismy taka super parą! " wyjasnił bym ci to :) no ale przeciez ty tego nie oczekujesz !!! nie rozumiesz i nie chcesz zrozumiec ... najzwyklej na swiecie chcesz sie tylko wygadac :D wiec gadaj i nie rozumuj nadal :P

Gość gosia20
a jeszcze bardziej wkurza mnie to ze jak go poznalam to raczej nie miał zbytnio powodzenia u dziewczyn bo nie potrafił o siebie zadbac czy sie fajnie ubrac a ja mu tak jakby pomogłom i pokazałam że każdego można odpicować :D i kazdy może byc atrakcyjny widzialam w nim fajny charakter to czmeu by nie pomoc no nie? ale niestety chyba za bardzo podniosłam jego pewnośc siebie skoro w koncu mnie zostawił....;/ a to spryciaz z jednej strony chcialabym mu piątke przybić ( jak kumpel) i powiedzieć "dooobre ;D" a z drugiej mam ochote go udusić

Rozumiem Twój żal...niestety, nikt Ci nie odpowie na pytanie DLACZEGO. Po prostu facetowi przestało zależeć, a powodów może być milion-a być może on sam nie wie. Piszesz, że za rok ma maturę-czyli ile ma lat? 18?

Gość gosia20
regres : jak znasz odpowiedzi na to wszystko to chyba postawie ci pomnik w moim ogródku ;p

Gość gosia20
tak ma rocznikowo 18 lat ale jakos wyglada starzej bo ja mam 20 lat a wyglądam na młodszą

Gość miskaaaa24...............
czy to wazne na ile wygladasz???Smiech na sali,a najbardziej to bede sie smiac jak do niego wrocisz!!!:)

Najbardziej prawdopodobna przyczyna-facet chce się wyszaleć, chce flirtować, poznawać dziewczyny, być wolnym..przecie to dzieciak jeszcze, a jeśli się nie wyszalał no to już w ogóle nic dziwnego, że teraz chce to zrobić. Okrutne, smutne dla Ciebie-ale uwierz, większość takich nastoletnich związków się rozpada.

Gość gosia20
miśka24 .. ale ty jestes hmm jakby to ując powierzchowna? myslisz że sama nie czułam sie jak pedofil kiedy dowiedzialam sie ile ma lat?? ale pomyslalam sobie ze skoro nie odczuwam tej roznicy wieku to chyba nie robi dopiero teraz zaczelam zauwazac i moj błąd ..

Gość miskaaaa24...............
Pedofil przeciez to roznica 2 lat??? Jakas dziwna jestes.. Szukasz tylko wyżaleznia i zrozumienia zgadzam się z Regresem... powodzenia w zamartwianiu sie

Gość tomsik
"Osttanio ciągle się kłóciliśmy ale to chyba normalne ..." Nie, to nie jest normalne.

Gość gosia20
fuck niektorzy ludzie są niekumaci ale co z tego... ten pedofil to była przenośnia , wyolbrzymienie ;/

Gość kaśka 78
miałam identyczną sytuację... mój ex tez w tamtym roku zerwał ze mna przez telefon po 3 latachzwiązku ( mielismy 29 lat ) z dnia na dzien , zupełnie sie nie spodziwałam ... wszystko wydawało sie ok a on po prostu juz na drugi dzien nie miał ochoty na spotkanie , ale przyjacielem chciał zostać ... podziękowałam za taką przyjaźń ... Bardzo Ci współczuje , wiem doskonale co czujesz . Trzymaj sie i zdaj mature !!!

Gość kaśka 78
nie przejmuj sie róznymi wrednymi wypowiedziami na ten temat . ktos kto nie przezył takiej sytacji moze sie tylko mądrzyć ale nic ciekawego Ci nie powie ... buźka

Gość gosia20
czuje sie jak idiotka

Gość kaśka 78
wiem , że tak sie czujesz a nawet jeszcze gorzej .... To ze sie kłóciliscie to tez normalne w związkach > dziwne by było gdybyscie sie wcale nie kłócili . Nie szukaj w sobie winy !!!!!! bo to on dał dupy..., skup sie teraz na egzaminach choc wiem ze jest baaaardzo cieżko ... mnie tez bolało ze przez telefon , ze nie potrafił powiedziec mi tego w oczy ... 3 lata to juz długi staż powinno go było na to stać. Mysle tez ze po takim czasie jak sie cos pieprzy to ludzie powinni sobie dawac jeszze jedna szanse ... Na przyjaźn nie liczyłabym z jego strony (zawsze sie tak mówi ) mysle ze chce sobie zostawic otwarta furtke ale na sex ... Jak chce to pisz do mnie na gg 1106098

myslisz że sama nie czułam sie jak pedofil kiedy dowiedzialam sie ile ma lat??" możesz przybliżyc nam to uczucie ? jestem bardzo ciekaw jak sie czujesz jako "pedofil " płci meskiej ;)

ten pedofil to była przenośnia , wyolbrzymienie ;/" radze najpierw zapoznać sie ze znaczeniem słowa przenośnia a dopiero pozniej stosować owe przenośnie ... słowo "pedofil" ma w twoim zdaniu tyle wspólnego co niejaka Frytka z aktorstwem :D

Gość gosia20
wez ty sie wal regres jezeli chcesz teraz analizowac moje slowa kiedy mam załamke to gratuluje . pajac

Gość kaśka 78
do REGRES człowieku wyluzuj !!!!! daj dziewczynie spokój , chce sie wyzalic ma do tego prawo jak kazdy z nas ! skoro nie stac cie na małe pocieszenie to nie czepiaj sie albo znajdź sobie inny temat do "wygadania sie"

Gość Do gosi
Miałam taka sama sytuacje. 2,5 roku razem. Bylismy jak jednosc. I mnie zostawił. Mineło już rok i 2 miesiace od tego. Dopiero od niedawna sie pozbierałam. Teraz on ma inna od pol roku i jakos specjalnie mnie to nie rusza... Też mnie zostawil bo chcial sie wybawic;]

Gość gfhty
A mnie zostawlila dziewczyna po piecu latach przez smsa i co mam powiedziec ?

daj dziewczynie spokój , chce sie wyzalic ma do tego prawo jak kazdy z nas ! skoro nie stac cie na małe pocieszenie może tak ;) Autorko nie przejmuj sie to był buc , który nie zasługiwał na ciebie i w ogóle to znajdziesz sobie teraz fajniejszego i przystojnieszego i starszego i madrzejszego ... w ogóle to tulę ci ei przesyłam słitaśnego buziola :D

Gość olamaola
a ja tak zostawiłam faceta przez smsa.Bylismy 2 lata razem,ale nie wiedzialam jak mu spojrzec w oczy.Az 3 miesiace zwlekalam z tym,bo wiedzialm jak mnie bardzo kocha..Najlatwiej bylo przez smsa.Wiec rozumiem twojego chlopaka

Gość kaśka 78
Slicznie Regers az, mi sie lzej na duchu zrobiło :)

Slicznie Regers az, mi sie lzej na duchu zrobiło " ale to miało sie lżej autorce zrobić :D

Gość kaśka 78
dla mnie zerwanie przez "cokolwiek " to brak szacunku dla drugiej osoby . to oczywiscie tez zalezy od czasu związku ale mimo wszystko wydaje mi sie ze kazdy zasłuzył na to , zeby powiedziec mu to w oczy ...