Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJjjdfdf

PRACA NA TAKIM STANOWISKU TO JEST COŚ!!ZWŁASZCZA W WIEKU 24 LAT DOPIERO!!!

Polecane posty

Gość DJjjdfdf
Chodzi mi o stanowisko :Customer Service!!!! Nie wiem co sie robi na tym stanowisku ale chyba trzeba super znac język itd..kolezanka pracuje na takim stanowisku i ma dopiero 24 lat i opwiada jak super jest!!

Gość no fajnie ma i coztego

Gość dcos she83 klamczuszka
no spoko robota

Gość BIUROKEATAA
trzeba znac jezyk super zeby dostac taką fuche.

Gość buhaha customer service
to jak zwykla sekretarka :P naprawde super ta fucha :D :D :D

Gość no w sumie duzo zarobi sie
customer service TO NIE SEKRETARKA KRETYNKO.. TRZEBA ZNAC JĘZYK SWIETNIE..

a sekretarka to nie? Customer service to w sumie tylko odbieranie telefonu, nie rozumiem czym sie tak podniecacie w tej pracy, bo zupelnie sie w takiej rozwijac nie da razy? Ze nazwe ma po angielsku?

moze oswiece na czym ta praca polega bo biedni z zawisci zzieleniejecie :P -odbiera sie telefon - sprawdza czy dane mieszkanie jest zarezerwowane czy nie w danym terminie - uzgadnia sie rezerwacje - ew donosi sie klucz do klienta Naprawde.... Jakby Wam napisac ze zostaniecie Door Managerem to byscie z wywieszonym jezorem polecieli na stanowisko ciecia :P

Gość d88fgfgh
zazdrosnico ..nieprawda..trzeba znac jezyk bo gada sie z klientami obych krajów..i tylko tam przyjmują takie osoby co maja wyksztalcenie wyzsze i jezyk ..wiec nie pieprz głupot

co nieprawda? ze to taka beznadziejna monotonna robota? sorry ale poza jezykiem nic innego znac nie trzeba, a jak sie kolezanka chwali to mowie ze nie ma czym, bo telefon odebrac to nie sztuka. Owszem jezyk trzeba znac ale w dzisiejszych czasach kazda mloda osoba zna. Wiec naprawde nie rozumiem Was czym sie tak podniecacie. I zeby nie bylo nie zazdroszcze, swojej pracy na taka bym w zyciu nie zamienila :D

Gość londyn11111
"Owszem jezyk trzeba znac ale w dzisiejszych czasach kazda mloda osoba zna" Kazdej mlodej osobie wydaje sie ze ten jezyk zna,,,kazdy pisze w CV ze zna swietnie a jak trzeba telefon odebrac to juz gorzej. wiem cos o tym,,13 lat mieszkam za granica,tez mi sie kiedys wydawalo ze "znam jezyk" bo sie go uczylem 10 lat!

Gość nagogłaszczka pajączka
jestem swiezo po filologii,dostalam juz z 10 takich ofert,ale na zadna sie nie zdecydowalam bo fakt faktem - to sekretarka zwykla,zaden prestiz (dla mnie).Ale nie jest tez prawda,ze kazda mloda osoba w Pl zna perfekcyjnie przynjamniej jeden jezyk obcy,aby moc tak pracowac,to jakas bzdura

fakt, powinnam zaznaczyc ze kazda mloda wyksztalcona osoba zna a jak nie to nie powinna marudzic bo sama sobie winna. Tez mieszkam za granica od 7 lat, i bardzo duzo osob po studiach tu przyjezdza i problemow wiekszych z komunikacja nie maja. Na customer service w takiej firmie jak w linku wystarczy komunikatywna znajomosc jezyka, wiem bo z takimi mialam stycznosc kilka razy i jakos powalajaco po angielsku ludzie nie gadaja. Jak ktos sie nie uczyl to niech nie narzeka :P