Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mala_paranoja

Plastry Anty

Polecane posty

Gość mala_paranoja

Witam plastrowiczki, od kilku tygodni przeglądam różnego rodzaju fora w poszukiwaniu informacji o plastrach antykoncepcyjnych, portale ginekologiczne i zbilansowane opinie pomogły mi podjąc decyzję, iż będzie to moja pierwsza forma hormonalnej antykoncepcji. Dziś mija 5 dzień od przyklejenia 1szego plastra z opakowania nr1. W dniu naklejenia czułam się świetnie, dopiero drugi do południa był kiepski, zawroty głowa, nie mogłam utrzymac równowagi... Ustało dośc szybko. 3 dnia pojawiła się biegunka i troszkę intensywniej zaczęły wychodzic mi włosy. Oczywiście jestem spokojna bo "ryzyko wliczyłam w cenę" choc jednocześnie nie zakładałam "o matko na pewno będę miec wszystkie efekty na raz..." Podeszłam spokojnie i jest ok. Co dziwne, moj , zazwyczaj, 5 dniowy @ zakończył się 3 dnia i wszystko ok!!!!!!!!!!!!!! No i teraz paranoja się trochę wkrada, bo przechodzę wszystko nadzwyczaj dobrze [jak do tej pory] nie mogę narzekac, i jestem w szoku. Moje [śmieszne rzecz jasna] pytanie Czy plaster działa? Czy powinnam może przeprowadzic badania ginekologiczne, by to potwieirdzic? Jestem z natury chodzącą katastrofą, więc muszę miec pewnośc, że wszystko z moją chwilową niepłodnością ok.;>? Przewertowalam fora i znalazlam idiotyczne "problemy" ze plaster nie dziala, bo jest przyklejony do góry nogami i trochę się sama zdziwiłam , przewertowałam ulotki czy to w ogóle możliwe itp... Plaster się nie roluje trzyma się mocno łopatki, nawet go histerycznie nie czyszczę, żeby go nie "nad-odkleic" Co myślicie...? Pozdrawiam! ;D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować