Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madelajne

34 TYDZ OSTATNIA WIZYTA U GINEKOLOG?

Polecane posty

WITAM DZIEWCZYNY JESTEM W 38 TYG CIĄZY OSTATNIA WIZYTA BYŁA W 34 CZYLI MIESIĄC TEMU........ I ZA TYDZIEN CZYLI 20 MAJA MAM TERMIN PORODU, LEKARZ KAZAŁ MI CZEKAC DO 20EGO ...CZY NIE SĄDZICIE ZE POINNAM JESZCZE PRZYJSC DO NIEGO ZEBY MNIE ZBADAŁ ITP ALE ON MI NIE KAZAŁ KAZAŁ CZEKAC DO 20 EGO CZY WY TEZ OSTATNIA WIZYTE MIAŁYSCIE TAK ODLEGŁĄ OD PORODU? CZY MOJA GINEKOLOG JEST DZIWNA?

Zawsze pod koniec ciąży chodziłam do ginekologa co dwa tygodnie. Podczas ostatniej ciąży byłam na wizycie 30 października, następną mialam zaklepaną na 6 listopada, ale nie dotarłam bo nad ranem urodzilam. Moim zdaniem, to dziwne, że tak rzadko masz chodzić. Choćby dlatego, że na samym finiszu robi się badania pod kątem porodu.

WIECIE CO ONA DZISIAJ PRZYJMUJE MOZE ISC POPROSTU DO NIEJ I JUZ TO MOJA PIERWSZA CIĄŻA I MARTWIE SIE CHOCIAZ CZUJE SIE OK ALE MI SIE WYDAJE ZE TO DZIWNE A JESZCZE DO TEGO DO DZISIAJ MAM ZWOLNIENIE LEKARSKIE TO CO DALEJ BEZ ZWOLNIENIA MAM SIEDZIEC JUZ NIC NIE WIEM???

Gość saleminka8
ja na ostatniej wizycie byłam w trakcie 37tc na usg i badaniu szyjki...

Gość dskhfjshdfffs
Ja ostatni raz byłam u swojego gina w 40 tygodniu ciąży. A na KTG chodziłam do szpitala co 3 dni na 2 tygodnie przed porodem. Masz jakiegoś dennego lekarza :-/ Najważniejszy jest koniec ciąży i praktycznie co 2 albo co tydzień się powinno chodzić.

Gość dskhfjshdfffs
No chyba, że wcześniej urodzisz...

Gość kksdjdjdjd
Musisz mieć ciągłość L4 do porodu, więc musisz iść. A zwolnienia później nie da się wypisać wstecz.

NO PODOBNO TA MOJA GIN. TO SPECJALISTA ALE CÓZ PÓJDE PRZECIEZ MNIE NIE WYGONI;) DZIEKI ZA ODP DZIEWCZYNY