Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juśka1111

pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Zawsze Szczery, nie żebym się czepiał, ale co to za autor, który sam wyjaśnia co miał na myśli? Czytelnik sobie sam powinien interpretować i ewentualnie przedyskutować z innymi czytelnikami. Normalnie strzał w kolano. bardzo dobra uwaga, jednak po tym tekscie: Jeżeli tak, to nie mam lepszego pomysłu na rozwiązanie łamigłówki ze skrótem. i w efekcie przyzwyczajenia do trudnosci interpretacyjnych u ike, o przecietnym czytelniku kafe nie wspominajac, zdecydowalem sie na ten strzal

Gość Cicho baby
w zasadzie to myślałam o smsach bardziej jednoznacznych po co owijać w bawełnę? A ja miałem na myśli, że panna może mieć dowcip Voltaire i wygląd Pudziana (przepraszam Juśka, nic osobistego, sytuacja czysto hipotetyczna, na użytek przedłużenia nieco życia temu wątkowi) a chłopak odwrotnie. No i w najlepszym wypadku tracisz czas na wymyślanie fikuśnych sms'ów.

i w efekcie przyzwyczajenia do trudnosci interpretacyjnych u ike uwaga interpretuję !:P szczery jest zazdrosny i próbuje cię do mnie zniechęcić :P nie daj mu się :P

Gość jest zazdrosny to widać
:classic_cool:

A ja miałem na myśli, że panna może mieć dowcip Voltaire i wygląd Pudziana ......................a chłopak odwrotnie. i bardzo dobrze! pudzian nigdy mi się nie podobał:) a ostatecznie z lasią smsować nie zamierzam:) tylko właśnie z jej chłopakiem:)

szczery jest zazdrosny a nie mowilem ? nie mówiłeś to ja to powiedziałam:P

Spenetruj wejście. Powoli bez pospiechu... sięgnij palcem jak najdalej, jak najlepiej! Gdy poczujesz opór przerwij na chwile. Daj odpocząć materii, której dotykasz. Już wiesz od czego zacząć... Wyprostuj palce i jednym ruchem rozerwij kleista przeszkodę! trudno musisz być brutalny. Czyj siły! Pokonaj opór! Serce wali Ci jak oszalałe, masz miękkie nogi, trzęsą Ci się ręce... BRAWO!!! Rozerwałeś kopertę z rachunkiem za telefon!!!

nie chcę nic mówić ale ta"kleista przeszkoda" niekoniecznie odpowiednio działa na wyobraźnię

Gość Cicho baby
Roxy ^^ (roxyiyxor@wp.pl) http://www.gotowe-eski.info/kat ,erotyczne.php Czy Zawsze Szczery, zazdrośnik jeden, nie zasugerował delikatnie między wierszami, żebyś niszę własną na erotycznym znalazł?

Gość Juśka1111
Roxy: Fajna stronka, ale proste teksty, takie wierszyki - rymowanki:)

Czy Zawsze Szczery, zazdrośnik jeden, nie zasugerował delikatnie między wierszami, żebyś niszę własną na erotycznym znalazł? zazdrośników należy traktować z przymrużeniem oka i nie brać ich sugestii na poważnie:)