Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkoszny anioł 1988

Dziewczyny ......................... lubicie takich facetów ????????????????????

Polecane posty

rozkoszny --> ja widzisz nie bardzo bo po pierwsze to nie ja zainicjowalam ta sytuacje tylko do niej zostalam zmuszona. a to juz obojetnie kto tam by nie stal, moglby nawet sam grecki bog stac wkurwilo mnie to, ze on mnie do tego przymusil.bo ja mu zadnych sygnalow nie dawalam zeby on to mial zrobic.

zdesperowana żona -- ooo jaka focia :D No no no , kocica taka że mrrrr ... Kurcze śliczna jesteś bardzo :) Taka kobieca , zmysłowa , subtelna ahhh przycisnąłbym się do ciebie kochanie i patrzył uwodzicielskim wzrokiem w twoje oczka. Podobno mam bardzo ciekawe spojrzenie więc pewnie poczułabyś jakiś dreszczyk;)

zdesperowana żona -- Wtedy nie miałaś ochoty ale ... może innym razem :D Przecież wy kobiety macie takie dni że czasami wasza chcica was rozsadza :) Wiesz o czym mówię :D

zdesperowana zona -- ile masz latek słoneczko ? ;)

Gość Że jak???
No ładnie ten temat jest coraz bardziej niegrzeczny ja uciekam bo jestem grzeczna :)

Gość koleś...
idź się przewietrz:)

29 :D a wiesz bo nie wiem.. bo facet byl naprawde przystojny.. po pierwsze to ja bylam w tym metrze z chlopakiem! tylko, ze on siedzial z frugiej strony i nawet mnie nie widzial, po drugie to tak jak pisalam wczesniej co innego zachecic a co innego byc przymuszonym.

zdesperowana zona -- Patrzę na twoją fotkę i wiem że diabełek w tobie :) Gdybym trafił na taki dzień że masz ochotę to już ja bym wiedział jak nam umilić czas :D Stanąłbym z tyłu , musnął sie o ciebie. Obejrzałabyś się a ja wtedy uroczy uśmieszek bym walnął i delikatnie przyblizył głowę :) Nastepnie całe ciało tak abyś na całym swoim czuła mnie. Nastepnie zapach doszedłby do twoich nozdrzy i poczułabys sie jak w bajce :) Połozyłbym ci dłonie na udach i masował je ... następnie wąchał włosy ... przycisnałbym się mocno do ciebie abyś poczuła mój sprzęcik :D A następnie delikatne ruchy do przodu i tyłu :D Objąłbym cię rękami a następnie paluszkami gładził Cie w okolicach cipeczki :D Kurcze , aleź mnie podniecasz :D:D:D Musze sobie zwalić chyba patrząc na twoja focię :D

29 , to już dojrzała jesteś , super ;) Na romans idealny wiek dla kobiety ;) Chcę Cię :D To mój typ , pokazujesz jak wygląda seks ... oh yeah :D

Zdesperowana zona -- uwielbiasz chyba jak facet całuje cię w szyję :) Zgadłem ??? Kojarzysz mi się właśnie z kobietą która siedzi na kolanach okrakiem u faceta a ten całuje ją po szyi ..... lubisz cos takiego ? :)

Gość zboczeniec ocierający
się o kobietę? A fuuj!!! Nie interesuje mnie czy przystojny, czy nie - nie lubię ocieraczy!

zdesperowana zona -- nie uciekaj mi :( Jeśli nie chcesz żebym tak pisał to przestanę ale wróć :)

co Cię zatkało ? Naprawdę ?:D Ciebie ? :D No nie mów że nie uprawiałaś takiego seksu :D Ja jestem jak wulkan gorący i każdą pozycję mogę :D Długo , namiętnie , ostro .... wszystko :D Śliczne masz usteczka ........ nawet nie wiesz co czuję gdy na nie patrzę :D

zdesperowana , chodź na gg :) No chodź , nie pożałujesz :D

Wiedziałem że jest w Tobie diabełek ;) Widać to w oczkach :) Może kiepsko gotujesz , może kiepsko zarabiasz , może kiepsko sprzątasz ale .... w sprawach łóżkowych widać że jesteś świetna :D Chciałbym z Tobą się kochać ;) Wchodzić w Ciebie i patrząc w oczy szeptać jaka jesteś piękna i cudowna :D mrrrraaauuu !!! :D:D:D Cały czas mi stoi podczas rozmowy z Tobą :D

Z tobą jest tak samo jak z moją byłą. Spojrzałem na nią i aż gotowało się we mnie :D Taka czysta chemia , utrata kontroli nad żądzami ciała .... myślałem wtedy tylko o tym aby się wtulić w tą dziewczynę i podarować jej jak najwięcej ciepełka :)

Druga Irlandia --- robię sobie dobrze cały czas :D Jezuuu odpływam przy tej żonce :D Mało takich zmysłowych kobiet jest ;) Tu nie chodzi o urodę ale o to coś, ona to ma :D

kiepsko sprzatam, zarabiam tak sobie, ale akurat zajebiscie gotuje - wypraszam sobie :D. nie jestes pierwszy ktory mi nadskakuje, ale prosze cie bardzo, mi to nie przeszkadza, tylko nie pogadam z toba bo mam chlopaka..

zdesperowana --- konkurencję zrobię twojemu chłopakowi ;) Bidulek niedługo Cie straci :) Kurcze ... gdybym Cie widział na żywo to już byłabyś moja a tak to nie mogę cię jeszcze rozczytać dokładnie :( Ale przyjdzie czas ... :D Maleństwo moje kochane :D Włóż sobie paluszki do pusi , ja bedę Ci pisał jak robię ci dobrze ok ? :D Lepiej byłoby na gg ale jeśli nie chcesz to może być tu :)

Britnej z Pirs -- przynajmniej wiem jak sprawić aby kobieta miała odlot w sypialni ;) Jak znajdę punkt G to taka jazda jest że szoke :D

Gość szeszeszez
o rany, nie cierpie takich facetow, no ale w sumie mlody jeszcze jestes. ja tez raz dalam jednemu z lokcia jak za bardzo sie pchal :)))