Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkoszny anioł 1988

Dziewczyny ......................... lubicie takich facetów ????????????????????

Polecane posty

Szalony chłopak jestem czasami i dziś miałem taką milutką przygodę w autobusie. Stałem sobie oparty o siedzenie i trzymałem się za taką rurkę. A więc poza taka ciekawa :D Na kolejnych przystankach wchodzą ludzie i sporo młodych dziewczyn. Robi się coraz ciaśniej. Na tyle ciasno że stanęła przede mną dziewczyna i się o mnie ocierała. Pomagałem jej troszkę w tym wyginając się delikatnie do przodu. Ale tylko tak delikatnie żeby nikt nic się nie skapnął :D Kilka razy oglądała się przez ramię do tyłu i patrzyła na mnie. Tak trochę mnie prowokowała , z resztą to młodziutka 17-18 nastka była :) Ładnie byłem ubrany , ładnie pachniałem więc to pewnie też miało swoje znaczenie;) Gdy się oglądała to odrazu szybciutko mój zwrok uciekał najpierw na Jej oczy a następnie na usta i znów na oczy :D Podobała mi się ta gierka , podniecało mnie to :) Dziewczyna miała ładny włosy , ładny zapach i takie super dżinsy które sprawiały że miała cudowną pupę , taką jędrną , czułem to na sobie :) Dziewczyny , lubicie takie niewinne igraszki ????? Oczywiście bez nachalnego macania itp .... Miałyście takie przypadki kiedyś ? Co byście czuły gdyby zadbany , pachnący , sympatyczny chłopak stał tak że stykałby się z wami ciałem ???? Podobno kobiety mają bardzo delikatne ciało , które wrażliwe jest na każdy dotyk ;)

Gość
Lubimy :D

Gość Że jak???
Nie nie lubię takich , też miałam podobną sytuację pożałował że był zbyt blisko haha

Gość ładnie ubrany czyli jak
? a w temacie-ohyda :O

Gość Alicja w krainie agentów
jestes wstrętnym zboczuchem:o

Tzn ... ja nie wyglądam na jakiegoś lovelasa i nie przesadzam nigdy. Jeśli widzę że dziewczyna nie ma nic przeciwko to delikatnie przysuwam się aby poczuć jej zapach , ona mój ... to takie miłe jest :) Nie to że obmacuję rękami czy nachalnie pcham dziób żeby ją całować itd :D Ładnie tzn .... fajne nowe dżinsy i koszulkę z krótkiem rękawem .... bardzo dobrze na mnie leżą i nie są jakieś puste tylko .... mają to coś w sobie :D Bluza ma taki rysunek jakby smoka a spodnie takie miejscami jaśniejsze i ciemniejsze. Oj wiecie ........ takie dla 20-25 latków :D Perfumy ESSENCE ... nic specjalnego , za 30 zl ale zapach niezły :)

Gość
Że niby ja? zboczuchem? :D

Mnie kręci strasznie gdy jadę sobie w autobusie , jest ciasno i stykam się ciałem z młodą dziewczyną. Obojętnie czy stoi przodem czy tyłem czy bokiem ;) Najlepiej byłoby przodem ... wtedy bym próbował nawiązać flirt oczami :D Patrzyłbym sobie na taką dziewczynę .... no chyba że ona by unikała tego to wtedy nie ... ale myslę że to miłe jest więc pewnie większości by się podobało :) Taka adoracja . Uwielbiam taką bliskość z dziewczynami , taką niewinną bliskość.

Gość
Aaaa założyciel topiku a nie ja :D

Alicja ... a ile masz latek słoneczko ? :D

Gość drugi grzech główny
już raz się tak facet o mnie ocierał i dostał po gębie, bo nawet mi nie przyszło do głowy, że to mogła być flirciarska, niewinna gierka. alem niedomyślna :( a tak bardziej poważnie, nie gapię się na kolesi w tramwajach/autobusach, nie ocieram się o nich (pomijając sytuacje ścisku totalnego) i tego samego chcę od nich. wolę flirt w ładniejszych warunkach niż jakiś śmierdzący tramwaj/autobus 🖐️

Gość
Jeśli Ty masz tyle lat ile w nicku to ja jestem starsza :D ale nie uważam żebyś był nienormalny. Chyba że tylko po to jezdzisz autobusem aby stwarzać takie sytuacje często...ale nie sądzę :)

drugi grzech główny -- a w jakim miejscu lubisz takie dyskretne macanie ? A lubisz w ogóle ?

Gość Pani Deep
nie lubie takich zboczenców.. poza tym co miłego w ocieraniu się o obcego faceta?:O chocby był samym Bogiem Olimpu? jest obcy..i za dużo sobie pozwala...

Alicja , bez przesady ... na bilet bym nie wyrobił :D Nie jestem desperatem. Może ciacho nie jestem ale bardzo sympatyczny zadbany chłopak ze mnie. Zawsze odpowiednio ubrany , pachnący. Nie ma mowy żebym śmierdział , był brudny itp :D Ale nie jestem lovelasem , który każdą by tak macał. Tylko że gdy widzę dziewczynę która ma ochotę na takie coś a to da się wyczuć to odrazu zaczynam się napalać :D Z resztą ta dziewczyna była podniecona tak samo jak ja , tak mi się wydaje bo kilka razy gdy autobus ruszał to celowo mocniej odpyrgneła sie do tyłu tak że calutką pupe na sobie poczułem :D Jejku ... mrrrr ;)

Gość
Ja nie mówię że lubię...żadne macanie i ocieranie nie wchodzi w grę.Kiedyś dawno miałam podobną sytuację więc mi się przypomniało jak zobaczyłam ten topik :D

Gość miss agent II
jestes pajac i dzieciak :P

Gość gdzie dokladnie kupiles
te perfumy, jakiej firmy?

Gość miss agent II
z opisu twoich ciuchow wynika ze jestes strasznie oklepany - nie lubie tandetnych wycieranych przez chinoli jeansow i bluzek ze smokami.zenada

Gość
Oczywiście na kafe same cnotki i dziewice orleańskie.. młody jest chłopak to flirtuje.. a Wy od razu zboczeniec :o

Gość Że jak???
autobusy i tramwaje są niebezpieczne bo ty nimi jeździsz wiesz ....Fujjj

Pani Deep -- Ale ja nie jestem nachalny :( Z resztą ja się tak ocieram żeby nikt nie mógł mi coś zarzucić :) Dziewczyna stanęła przede mną tak że delikatnie musnęła mój sprzęcik :) A więc ja tak sekunda po sekundzie coraz bardziej się po milimetrze wypinałem do przodu. Ona kilka razy się obejrzała i miałem wrażenie że chciała mnie zachęcić :D Z resztą później sama kilka razy na mnie tak jakby wpadła ;) A na końcu było tak że wychodziła i bokiem na mnie wpadła i powiedziała " Sorki" takim sympatycznym głosem :) Zapomniałem to napisać odrazu :) Nie chodzi mi jednak o to czy była mną zainteresowana tylko o to czy taki flircik jest dla was dziewczyn przyjemny ;)

miss agent II -- Ciuchy są ok i nie gadaj głupot bo każda koleżanka mi mówi że są super !!! Same swoich chłopaków namawiają na takie. Postaram się znaleźć w necie to ci wkleję ;)

Gość gdzie dokladnie kupiles
ale jakie to perfumy???????????????????????????????????????????????????? napisz....

czytałem gdzieś że wy dziewczyny macie bardzo wrażliwe ciało , delikatne i czujecie bodźce wszędzie. Czasami samo dotknięcie waszych dłoni , niby przypadkiem jest dla was miłe :) No nie gadajcie że nie bo kochacie się przecież przytulać :D Ta dziewczyna stała tyłem ale gdyby stała przodem to wyglądałoby to tak jakbyśmy się przytulali bo jej brzuszek i piersi stykały by się z moim brzuchem i klatą :D

ESSENCE ... w avonie :) 150 ml za 30-35 zł. Nic specjalnego ale po co mam jak wszyscy adidasa albo axe mieć :D Okazyjnie mam ACQUA DI DIO i FAHRENHEIT , ale to już na okazje bardziej :)

Gość Że jak???
masz dziewczynę?

Gość Pani Deep
ona sie obejrzała...i mysli sobie co za typ, co za zboczeniec.. a ty sobie oczywiscie dopisałes, ze jej się to spodobało..typowe dla facetów... pamiętaj, że jest to naruszanie czyjejś prywtanosci..i godnosci.. ocieraj się o swoją rękę.. a nie o kogśoś

Nie , nie mam dziewczyny ;) Pani Deep -- Zrozum że to nie było nachalne !!! Przecież nie wierciłem się , stałem normalnie tylko że troszkę wychylałem się do przodu żeby mieć kontakt ;) Ale ona też wiem że raczej nie była obojętna :) To się czuje :) Oglądała się i patrzyła mi w oczy .. tak sympatycznie. Jak wychodziła i na mnie wpadła to też tak miło było, spojrzenie , delikatny uśmiech. Nie mówię że wpadłem jej w oko , ona też mi jakoś strasznie nie wpadła ale było bardzo miło czuć jej zapach i ciało na sobie :)