Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bierenj

Są tu kobiety które nie czują się szczęsliwe w małżenstwie?

Polecane posty

Gość Bierenj

Ja własnie sie tak czuje :((

Gość she83
A skąd to sie u Ciebie bierze?

Gość Bierenj
wkurza mnie moj maz, wszystko na mnie spada- cala robota w domu, dzieci itd. On tylko pracuje i nic go nie interesuje.

oj chyba na poczatku za bardzo mu pofolgowalas......ja oid samego poczatku zaznaczylam , ze dzieckiem zajmujemy sie razem, tyczy tez sie to domu itp. Musisz mu to powiedziec, porozmawiac z nim i wyznaczyc pewne normy, ktore beda obowiazywac was....

Gość woalkapralka
A Ty pracujesz na etacie czy dom i dzieci i bez własnego utrzymania?

Gość Bierenj
pracuje

Gość maja3789
mam to samo...no może prawie...dzieci brak...szkoda słów na moje biadolenie...chciałam tylko napisać, że Cię rozumiem

Gość to samo
podzielam Twoj los,ale dzis koniec ,to byla ostatnia klotni,rozstajemy sie,mam kurna doc,ja nawet zachorowac nie moge bo od razu wszystko w domu stoi na glowie,facec obarczaja nas wszystkim,mamy 2 dzieci,to chyba ja mam,sprzatam piore,place rachunko,wstaje w nocy,chodze po lekarzach,wywiadowkach,nie mam czasu pomyslec o sobie,woze na treningi,oranizuje wakacje,oplacam wszystko co trzeba oplacach,organizuje wolny czas,robie zakupy itd itp a ON CO?A ON PRACUJE!!!!!!!!!!

Gość to samo
JA JUZ NIE MAM SILY,NIE ROZMAWIAMY TYLKO WARCZYMY,KLOTNIE O BYLE CO,CZASAMI MYSLE O SAMOBOJSTWIE,MAM WRAZENIE ZE DZIECI I TAK WOLA JEGO,NO BO ON JEST LAGODNIEJSZY,A JA HETERA,ALE KURDE KTOS TO MUSI TRZYMAC