Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maamaa Matuśka

chrupki kukurydziane dla niemowlaka

Polecane posty

Gość effy.
polecam chrupki z lewiatana, są bez soli i tanie :)

Oczywiście,że nie mu nie będzie,tylko jak jest taka możliwośc to lepiej kupić bez soli . Sól w niewielkich ilościach nie jest szkodliwa,ale po co dzieciakowi dawać sól jak nie ma takiej potrzeby ? Ale nic mu nie bedzie po kilku chrupkach ;)

Gość saleminka8
jasne że moze nawet i młodsze mogą jeść,moja siostra daała swojej córce jak miała 7miesiecy a ja znam matkę która dawała jak miał jej syn 6m-cy ;) i żyją,nie przesadzajmy ;) mój ma 6 meisięcy i zajada parówki drobiowe :P

dziekuje za odpowiedzi :-) a moze doradzicie mi co jeszcze moge mu dac do łapkiu bezglutenowego zeby było bezpiecznie a zeby uczył sie sam jesc ,kupiłam chrupaczki ryzowe bobowity po 7 miesiacu ale sa zbyt twarde jak dla mnie a ida mu 4 zabki górne i ma dziasełkja obolałe

Gość jak to co???
daj skórę od chleba :) mozesz tez dac biszkopta do reki, ale strasznie sie kruszy :P

Gość saleminka8
dlaczego bezglutenowego? nie moze tego spożywać? ja gluten wprowadziłam w 5 miesiącu mały je biszkopty-te okrągłe,polecam te z biedronki bo nie są takie twarde wafle ryżowe skórkę z chleba też jadł :) moje dziecko nie wie co to smoczek,więc nudzi mu się jak idziemy na dłuższe zakupy,więc zawsze mam biszkopty lub coś tego typu ;)

Gość jak to co???
faktycznie, rozpedzilam sie :P to znaczy, ze Twoje dziecko jest alergikiem?

Gość mama 9 miesiecznego synka
Pewnie, ze mozesz dawac chrupki i jesli dziecko nie jest alergikiem spokojnie moze jesc chleb, bulki itd. Zreszta juz duzo rzeczy mozesz powoli wprowadzac i probowac. Moj malutki jadl juz chlebek jak mial 7 miesiecy - zaczelismy od skorki, teraz na lunch (mieszkam za granica), wiec ok. 12.30 dostaje mleko 150 ml oraz kanapke (z dzemem, albo serem zoltym albo z piersia z kurczaka lub tez pasztetem drobiowym, roznie)