Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akkkkkkkaaakka

praca licencjacka- bibliografia pyt nr2

Polecane posty

Gość akkkkkkkaaakka

Kochani a mam jeszcze jedno pytanie jezeli piesze w bibliografii kikla ksiazek tego samego autora to od czego zalezy w jakiej kojejnosci napisze te ksiazki od tytułu, roky wydanie czy co?? bo kilka wersji słyszałam:P sorki ze tak sie pytam ale za bardzo nie mam kogo bo ja narazie jestem dopiero na 2 roku ale i tak musze juz oddac 1 rozdzial i m. in. bibliografie a spotkan mielismy zaledwie kilka z promotorem a teraz nie mam dla nas czasu:( a ja mam wiele watpliwosci bo nikt nam tego nie wytłumaczył a jak by nie było pierwszy raz pisze licencjata:P

Gość aaaaaaaaaaasdaaaaaaaaa
wpisz sobie w google "bibiolografia" i ci wyskoczy co i jak

Gość moim zdaniem w kolejności
alfabetycznej tj. jeśli autor jest ten sam decyduje pierwsza litera tytułu - chyba że w całej bibliografii przyjmiesz układ chronologiczny, wtedy jednak książki jednego autora niekoniecznie będą obok siebie.

Gość mała mi 25
skopiuj sobie cały spis tresci do exela i tam masz funkcje ustaw alfabetycznie. Mam nadzieję, że nie robisz tego ręcznie;)

Gość akkkkkkkaaakka
pisze na kapie dzieki spróboje pozniejz tym exelem

Gość sraniewbanie
jezeli to jest ten sam autor to wpisujesz pozycje kolejno tak jak pojawiają się w tresci pracy

Gość sraniewbanie
czizas jaki excel ??? w wordzie masz opcje wstawiania pola tekstowego, np spisu tresci lub bibliografii i robi sie to automatycznie Polska pelna magistrow ktorzy nie znaja podstawowych funkcji edytorow tekstu... :/ zalamka

Gość juz mówie
w przypadku kilu pozycji tego samego autora porzadkujesz kolejnosc pozycji wg kryterium chronologicznego ( czyli wg dat wydania),

Gość akkkkkkkaaakka
czyli od najstarszej czy od najmlodszej??

Gość jakcwi
Wszystkim którzy nie wiedzą jak zabrać się za bibliografię i napisanie pracy polecam skorzystanie z inbiblio. Ja tak zrobiłem i problem mam już z głowy. http://www.inbiblio.pl

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. KONTAKT; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
po co się reklamujecie jak już nie ma prezentacji spóźniliście się :o