Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska......

gdzie zglosic wyrodna matke?

Polecane posty

Gość ciekawska......

sluchajcie jest taka sprawa, moja daleka kuzynka ma dziecko, eoretycznie sama je wychowuje, ale to teoria bo dzieckiem zajmuje sie jej matka i moja daleka ciocia. dziewczyna urodzila dziecko jak byla nieletnia. ma problemy z prawem i nalogami, juz dwa razy odbierali jej dziecko do pogotowia opiekunczego. teraz kuzyneczka spierdolila do innego miasta, dziecko zostawiajac babci. wiem ze nie lozy na nie kasy a tam siedzi i balanguje, urzymuje sie z prostyucji o ile mi wiadomo. zal mi tego dziecka, bo zyje w skandalicznych warunkach, corka tzn kuzynka poszla w slady swojej maki wiec babcia dziecka tez prowadzi ak itryb zycia jak i kuzynka..... itd. gdzie moge zglosic taka sytuacje, by zajeo sie tym dzieckiem, tzn najlepiej odebrali jej prawa albo ograniczyli no i by miala jakis obowiazek łozyc na swoje dziecko....

Gość spróbuj na policji a nawet
jeśli panowie powiedzą, że to nie leży w ich kompetencjach, odeślą Cię pod odpowiedni adres.

Gość niekochana....................
czyli ze najpierw policja? a jest jakas organizacja, albo cos innego, panstwowoego, co zajmuje sie takimi sytuacjami?

Gość jaki palant jaki cham
to nie wiesz gdzie jest MOPS? Zadzwonić, pójść, napisać. W przychodni pielęgniarce środowiskowej zgłosić. Jak chcesz coś zrobić, to zrób coś, póki dziecku jakaś krzywda się nie stała, bo skoro babcia też taki tryb życia prowadzi, to do babci może przyjśc jakiś palant co dziecku krzywdę zrobi.