Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemtylkoczlowiekiem

ZROBIŁAM TEST NA HIV

Polecane posty

zrobilam dzisiaj rano, jutro bede miec wyniki, dlaczego zrobilam? 3 lata temu rozstalam sie z facetem,zdradzal mnie z kilkoma dziewczynami...wczoraj nagle cos sie obudzilo i doszlam do wniosku ze musze zrobic, nie wiem dlaczego wczesniej nie zrobilam, mam córke roczna i męża, boje sie...okres bezobjawowy trwa do 15 lat...wprawdzie 2 lata temu moj mąż wtedy chlopak oddał krew i niby jest badana (wtedy juz sypialismy ze soba okolo 3 miesiace)....nic mu nie przysłali ale ja i tak naczytama sie tyle o hiv ze od wczoraj wariuje.... ....teraz mysle ze bylam cholernie głupia:(

hahahah jutro wyniki powiadasz? a dzis test ? a jaka metoda zrobiłas ten test?

Gość daj znac jak beda wyniki

Gość a co ty myślisz że Simon
Mole, będzie w niebie walił kutasa, jak na ziemi przyzwyczaił się białe wariatki ruchać....

powiedzialam ze chce test na hiv...cos tam Combo sie nazywa czy jakos tak,zaplacilam 30 zł....prywatnie zrobilam bo inaczej z osrodka musialabym czekac 10 dni... nie ma co sie smiac, nie wiecie z kim wasi byli sypiali;/ zreszta roznie mozna sie zarazic

mam wyniki -UJEMNY:) az mi kamien z serducha spadł:) ludzie badajcie sie bo nie wiecie kto jest chory a kto nie,pozdrawiam:)!!!