Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ulcia...

Pytanie tylko i wyłącznie do Panów

Polecane posty

Gość ...ulcia...

Przepraszam drogie Panie, ale pytanie kieruję do Panów, gdyż to ich zdanie mnie interesuje. Czy podczas seksu lub tuż po nim Waszej partnerce wylatuje z pochwy powietrze? Przypomina to puszczanie bąków. Jeśli tak, to jak na to reagujecie? Mi się to zdarza czasem, z poprzednim chłopakiem się śmialiśmy z tego, ale od jakiegoś czasu mam kogoś innego, nie doszło jeszcze do seksu, ale wiem że to kwestia czasu. Panowie jak na to patrzycie? Szczególnie chodzi mi o początki znajomości, bo wiadomo że po kilku latach już inaczej się zachowujemy wobec tej drugiej osoby.

to jest temat ogólnoludzkich ale jak wolisz facetów oki

Jak moi stary cipa zacyła pierdzić, to zeby nie cuła sie speszono, jo tyz zaconym. :classic_cool:

To się czasami zdarza. Dla mnie jest to wręcz seksowne, ale gorzej jak facet jest niekumaty i nie wie o co chodzi.

Gość ...ulcia...
Interesuje mnie opinia Panów gdyż sama jestem kobietą, więc opinię kobiet znam a po drugie interesuje mnie męskie podejście. Kobiety jeśli wiedzą jak podchodzi do tego ich facet, to znaczy że są ze sobą dużo bliżej i nie wstydzą się o tym rozmawiać. A mi chodzi właśnie o sytuacje jak jest początek początków tych spraw, i kiedy jeszcze ludzie krępują się takich zachowań :)

Gość rudlan
Dla mnie to normalna sprawa i nie reaguję na takie odgłosy.

Gość facet odpowie
nie przejmuj sie to normalne, zresztą z moich doswiadczen wynika że tak sie zdarza w niektorych pozycjach np. od tyłu. ale to pewnie indywidualna sprawa. tak naprawde to test dla twojego faceta. wyczujesz ze jak go to razi to nie zdał i daj sobie z nim spokój. jak ma małe doświadczenie i nie wie, też wyczujesz to, to mu powiedz że to normalne i sie zdarza.

U nas się to zdarza... Ja na to nie reaguję lub staram się pożartować ale u żony widzę lekkie skrępowanie :-)

Gość dadadada
To jest ludzka rzecz, to tak samo jak facet jak dojdzie się spuszcza i dla mnie jest to absolutnie normalne.

Gość jak jest doswiadczony
to bedzie wiedział , ze to normalne.