Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xXxpandusiaxXx

Jak przyśśpieszyćć okres.?

Polecane posty

Wiem, że już takie pytanie było, ale jak każdy i zwykle nie znalazłam odpowiedzi... No więc tak. Mam 14 lat. I okres już mam od roku. Chcę przyśpieszyć okres, bo mam chory żołądek. Moge mieć wrzody albo cos. Lekarka na razie na żałądek wypisała mi tabletki i one są na cały miesiąc. Po miesiącu jeśli tabletki nie pomogą mam się zgłosić i wtedy do szpitala na gastroskopię co jest więc niż pewne. minęło jz ze 20 dni przerwy, ale nie chcę by okres pojawił się gdy będę w szpitalu, bo będę musiała oddawać mocz i takie tam. No i żeby nie przeciekło na pościel. xD A wiecie jak to jest. No więc proszę o domowe sposoby. Tabletek zostało mi 20 czyli jeszcze 20 dni. bo po jednej dziennie. Na pewno by mi wyskoczył. Ale teraz tak sobie myślę... czy by mi okres się skończył przed wyjściem do szpitala.? skoro jeszcze dwadziescia dni a mam już przerwe ze 20 dni.?? proszę o szybki odpowiedzi. dzięki. :P

no widzę ze mi nie odpowiecie. a ja musze wiedziec sposoby,. albo chociaz powiedzccie czy warto przyspieszac jak jeszcze ze 20 dni zostało do szpitala.? czy dostane jakoś tak mi się zdazy skonczyc przed wyjsciem do szpitala.?

Gość skoro pytasz czy
"zdąży" prawdopodobnie okres masz jeszcze nieregularny nie ma pewnego sposobu regulacji okresu domowymi metodami - tylko hormonalnie musisz liczyć na szczęście

o akurat dostałam. to chyba cud. yess. w szpitalu nie będę miała jeszcze dwadzieścia dni i nie wyskoczy poźniej.. chyba ze po dwoch tygodniach bo ostatnie miesiace miałam tak ze raz za miesac a raz za dwa tygodnie. xD