Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona skrzywdzona..

jak go znow mam zauroczyc.. ? pomozcie.. :(

Polecane posty

rozstalismy sie.. :( jak go znow zauroczyc.. ? macie moze jakies rady jak o siebie zadbac, na ktore jeszcze nie wpadlam ? mam byc mila o dla wszystkich kolezenska.. ? wzbudzic w nim zazdrosc.. co moge zrobic by znow sie zaczal starac.. ?

poltora roku..

Gość zuleczkaaa
a czemu się roztarliście ?

zadbaj o siebie - zrób coś spektakularnego co zauwazy - zmiana fryzury, koloru włosów, bądz wesoła i zabiegana - bo masz teraz tyle waznych spraw i znajomosci, postaraj sie wychodzić zająć czyms waznym ciekawym o czym mogłabyś poopowiadac - a co przede wszytskim sprawi Ci radość nie wiem czy się widujecie żeby mógł to zaobserwowac - ze sobie świetnie radzisz bez niego byc może go zaitryguje skad zmiana, dlaczego az tak dobrze sobie radzisz, moze wzbudzi to w nim podziw względem Ciebie i zaczną się wątpliwości - czy ja dobrze zrobilem .... nie staraj się go na siłe przyciągnąć nawet jak Ci sie nie uda - będziesz mieć saysfakcję, że zrobiłaś coś dla siebie

dziekuje bardzo za rady.. widujemy sie praktycznie codziennie.. chce zeby zalowal.. i chcial powrotu..

a rozstalilsmy sie przez klotnie.. zawiodl mnie.. i olal.. mial ciekawsze zajecia, znojomosci..

podniesie mnie jeszcze ktos na duchu.. ? :(

Gość sibariba
tutaj jest swietny instruktarzowy filmik co trzeba robic w takich sytuacjach, nie ma za co ; ) www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8

choc glupie to dobre ;]