Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotografik

Madryt najtaniej

Polecane posty

Gość fotografik

witam, mam pytanie do bardziej obeznanych ode mnie: otóż chodzi mi o jak najtańszy przelot do madrytu (i oczywiście powrót) w sierpniu czy zamawiać już bilety, czy zaczekać może znajdą się tańsze? może ktoś poradzi jak najtaniej tam dotrzeć? ceny biletów lotniczych troche przerażają z góry dziękuję za odpowiedzi

daleko masz do Berlina? Ja lecialam w tamtym roku z Berlina do Rzymu i w obie strony placilam ok.500zl:)

Gość fotografik
a jakimi liniami?

Gość kopj
Wizzairem polecisz z Warszawa za okolo 500zl, zalezy kiedy konkretnie w sierpniu. Jak zalezy Ci na cenie, to mozesz pokombinowac z przesiadke Ryanairem. Jak bedzie promocja na sierpien, to powinno byc taniej.

Gość fotografik
dzięki za podpowiedzi ale czy rezerwować już teraz? czy później znajdzie się coś taniej czy już raczej nie?

Gość madrito33
Polecam tanie loty do Madrytu z serwisem - tanieloty.com.pl - na stronie znajdziecie aktualne promocje i najtańsze wyloty do danego miejsca w kraju i na świecie. Zawsze, gdy planuję wylot odwiedzam tą internetową stronkę i szukam aktualnie najtańszych opcji :) www.tanie-loty.com.pl/tanie-loty-do-madrytu.html