Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

COjaMAM

co ja mam zrobić? jak myślicie? odezwać się? proszę o rady :)

Polecane posty

2 miesiące temu poznałam faceta 9 lat starszego, co tydzień spotykamy się w pubie, bo chodzimy do tego samego. Zawsze mnie do domu odproawdzał, całowaliśmy się, komplementy itp. ostatnio przespaliśmy się aucie...chciałam tego i on również. Przed rozmawiałam z nim i mówię, że później będzie sytuacja jak zawsze, że w tygodniu się do mnie nie odezwie. On zapewniał, że się odezwie, żebym tak nie mówiła. I co nie odezwał się ;/ jak myślicie napisać mu coś? czy przy najbliższym spotkaniu porozmawiać z nim o tym? spytać czemu tak mówił? myślałam, że jest dojrzały, ale widać wiek nie o wszystkim świadczy.

tylko sex w głowie,a gdzie miłość?

Gość fdsvvd
ile jeszcze założysz takich samych topików? nie nasza wina że jesteś szmata co daje w aucie obcemu bo chyba nie jest twoim facetem tylko kims kto sie z toba pobuja raz na tydzień. żal.pl

Gość czekoladowo-o
Dziwne jest dla mnie to że przez cały tydzień się nie odzywa.. Pomyślałaś o tym że może mieć jakiś związek lub mieć żonę? Bo i to wchodzi w grę, gdy się widzi takie zachowanie.. Na razie nie odzywaj się, gdy się spotkacie wszystko sobie wyjaśnicie.. Choc wiem ze pewnie Cie bardzo korci..

nie na pewno nikogo nie ma, bo mamy pełno znajomych wspólnych, mieszkam w małym mieście, więc "z widzenia" go znam, znam niktórych z jego rodziny. ale sama podjąć ten temat? czy jak on nic nie zacznie też milczeć?

Gość czekoladowo-o
Myślę że masz pełne prawo wiedzieć na czym stoisz i na co możesz liczyć, więc przy następnym spotkaniu, nawet gdy on nie poruszy tematu, spytaj się na spokojnie..