Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka załamana matka

Wspaniały pomysł drugiej żony mojego eks-męża!!!!

Polecane posty

Jestem wściekła na córke, ma 18 lat jest w ostatnim miesiącu ciąży, nie damy sobie rady z dzieckiem, tym bardziej że mój drugi mąż nie chce obcego dzieciaka w domu! a druga żona mojego eks wpadła na pomysł by ona i jej mąż-ojciec mojej córki wzieli dziecko do siebie. Dziecko urodzi się już za dwa tygodnie, mnie nawet odpowiada ten pomysł. I tak moja córka po maturze wyjeżdza do londynu na studia a mój były i jego druga żona będą wtedy mieszkali w Paryżu. Ale dalej zastanawiam sie czy problem rzeczywiście będzie rozwiązany?:( Ja swoją córke urodziłam jak miałam 17 lat, rozwiodłam się z jej ojcem jak ona miała 8 lat. Tylko że moja córka jest w gorszej sytuacji, zaszła w ciąże z biedakiem który nie ma grosze przy duszy.

Gość jeśli to nie prowokacja
to stwierdzam że jesteś bez serca :(

Gość tłumok
przyszłemu zieńciowi kup los w LOTTO , jak wygra to zapłaci podatek od wzbogacenia :)

moje gratulacje... buahahahahaha:D🖐️ jedźcie wszyscy w cholerę!... i rozmnażajcie się :D

Gość kokoska33
gratuluję drugiego męża :o

Ja bez serca? ja już wychowałam swoją córke, urodziłam ją w młodym wieku i wiem ile jest przy tym poświęceń, chce jej tego oszczędzić. A skoro córka tego dziecka nie chce, a są ludzie którzy je adoptują to najlepiej teraz z tego skorzystać. Tylko jednak mam wątpliwości, co będzie jeśli córka po urodzeniu będzie chciała to dziecko wychowywać. Miała takie plany, studia w Londynie, a teraz mam pozwolić by to zmarnowała.

Gość kokoska33
z ciebie też dobra mamusia...trzeba było się wyskrobać 18 lat temu to nie musiałabyś się poświęcać dla swojej córki i teraz też ona nie miałaby problemu :o

Niby kto? Ja chce jak najlepiej dla swojej córki, to nie chodzi oto że moja córka zaszła w ciąże, tylko oto że zaszła z chłopakiem który pochodzi z biednej rodziny, lepiej żeby się z kimś takim nie wiązała. I adopcja w tej sytuacji to najlepsze wyjdźcie.

Gość kokoska33
taaaa... oczywiście to nie problem że urodzi mając 18 lat. Problem że nie zapłodnił jej jakiś chłopaczek z bogatej rodziny :D