Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka załamana matka

Wspanialy pomysł drugiej żony mojego eks-męża!!!

Polecane posty

Jestem wściekła na córke, ma 18 lat jest w ostatnim miesiącu ciąży, nie damy sobie rady z dzieckiem, tym bardziej że mój drugi mąż nie chce obcego dzieciaka w domu! a druga żona mojego eks wpadła na pomysł by ona i jej mąż-ojciec mojej córki wzieli dziecko do siebie. Dziecko urodzi się już za dwa tygodnie, mnie nawet odpowiada ten pomysł. I tak moja córka po maturze wyjeżdza do londynu na studia a mój były i jego druga żona będą wtedy mieszkali w Paryżu. Ale dalej zastanawiam sie czy problem rzeczywiście będzie rozwiązany? Ja swoją córke urodziłam jak miałam 17 lat, rozwiodłam się z jej ojcem jak ona miała 8 lat. Tylko że moja córka jest w gorszej sytuacji, zaszła w ciąże z biedakiem który nie ma grosze przy duszy.

Gość afas
Czy to prowokacja???

Gość poradzicie sobie

Gość No i co w związku z tym?

Gość nanananna
wstrząsające !!!!!!!!!

Gość aaabcia
to sie nazywa brak instynktu i u matki i u ciebie :o kurwiszcza jestesciei tyle... lepiej niech oddabo widac ze i tak planuje zycie bez dziecka..

Gość hdfjncvkl
jeśli to nie prowokacja to gratuluję nieporadności życiowej. Najlepiej dziecko wyrzućcie na śmietnik a Ty znajdź sobie kolejnego męża. I wszyscy będą szczęśliwi. Patologia

I co dziecko by się urodziło? i ja i córka zostały byśmy z nim same, żona mojego pierwszego męża(ojca mojej córki) zaproponowała że oni mogą dziecko zaadoptować. Córka będzie mogła spokojnie studiować w Londynie i nie zmarnuje sobie życia.

Gość kawka ja
uuu w lodnynie to ona sie dopiero skurwi!!! nie puscilabym jej samej!!! na szczescie aborcja w uk jest legalna i bezplatna! powedz to córce jak juz pojedzie do londynu bo moze ci podrzucic kiedy wnuka mulata :P

Gość hdfjncvkl
Kobieto przeczytaj sto razy co piszesz a potem sie zastanów. Nie wierze ze dwie DOROSŁE kobiety nie poradzą sobie z jednym NIEWINNYM dzieckiem.Wkoorwia mnie coś takiego . Z mężem staramy się dziecko chociaż , jest to nasze największe marzenie i nic!!!!!!!!ciągle ciąży brak :( a tu takie teksty czytam normalnie zal dupę ściska.

Gość fajnego masz tego drugiego
męża, skoro nie chce w domu dziecka :O Tak na marginesie, to nie jest obcy dzieciak, tylko TWÓJ WNUK/TWOJA WNUCZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tępa pizdo... :O

Moja córka się nie puszcza, po prostu zakochała się w człowieku w którym nie powinna. W Londynie poświęci się głównie studiom, rozwijaniu się. I jeśli pomysł z adopcją się udał, to dziecko też będzie daleko od matki, bo gdyby córka wróciła do Polski to dzieciak mieszkał by we Francji.

Gość hdfjncvkl
idę się wyrzygać.... nara

Dla mnie to może nie jest obce dziecko, dla mojego drugiego męża tak. A jeśli chodzi o mojego byłego męża to jego żona nie może mieć dzieci, sama zaproponowała adopcje! A moja córka też nie chce i nie jest w stanie tego dziecka wychowywać, tam maluch będzie miał lepsze warunki, niż u nas, miałby być wychowywany przez dwie kobiety.

Gość waasdawdasd
mila jak zawsze i o to przeciez chodzi.

Nie ważne jaki jest poziom tam na studiach. Zależy mi żeby moja córka zobaczyła świat, a nie na zmiane ze mną zmieniała pieluchy dziecku. Mój mążjest dyplomatą, jeździ po świecie, ja razem z nim, dziecko by i mnie i moją córke ograniczyło.

mam nadzieję ze pomysł z adopcją się uda, bo jaki los czeka to biedne niewinne dziecko przy matce która go nie chce bo popsuje jej plany na życie, przy babci, która uważa że zrujnuje życie jej córce i przy dziadku który uważa dziecko swojej pasierbicy za obcego dzieciaka! a tak mam nadzieję to maleństwo znajdzie dom i rodziców którzy dadzą mu wszystko czego ono potrzebuje, czyli dużo bezgranicznej i bezwarunkowej miłości.

Ja wiem że ten maluch nie jest niczemu winny, mam wątpliwości ale rozum podpowiada mi że lepiej temu dziecku będzie gdzie indziej. A rodzice się już znaleźli. Mój eks i jego żona, napewno się dzieckiem zaopiekują skoro sami to zaoferowali.

Gość waasdawdasd
rozum ci podpowiada? hahahahhahahahahah ahhahahahahah hahahahahhah

Gość butelka Pepsi
daj sobie spokój z tą prowokacją JUŻ TU TAKI TOPIK GDZIEŚ BYŁ :O

Gość to ja napisze co o tym sądze
wyrodna babka z ciebie! fagasów tylko w glowie masz, inna by sie zabila zeby nie oddac wnuka! a ty luzik, niech go eks adoptuje no normalnie masakra! najgorsze ze wiem ze moja matka jest taka sama! egoistyczne pizdy z was!!!

nie wiem czy to prowokacja czy nie Twoj obecny maz jest burakiem jakims :O moja mama ma drugiego meza i jest on dla mojego synka ukochanym dziadkiem, ktory bawi sie z nim, pokazuje mu swiat, kupuje prezenty i go uwielbia. maz mojej mamy mowi o moim synku "moj wnusio" i w zyciu by nikt nie zgadl ze nie wiaza ich wiezy krwi. jakby mojej mamie on powiedzial o jej wnuku ze jest to obce dziecko to napewno ona by tego tak nie zostawila. jesli to nie prowokacja to dziwnymi jestescie ludzmi jak dla mnie

Gość to ja napisze co o tym sądze
aha i przyznaj boisz sie o to zeby bron boze na ciebie nie spadlo wychowanie malucha!!!

buhahahahhaha, żartowałam , ale wy jestescie naiwne pizdeczki :P dziękuję za uwagę :P koniec tematu

Gość aaabcia
brawo braaawo brawissimo :P

Ja już wychowałam córke, a mój były mąż zostawił mnie samą z małym dzieckiem. Oczywiście był dobrym ojcem dla mojej córki, gdyby nie to, moja córka może nie została by tak wcześnie matką. Ja już się pogodziłam z tym że samotnie wychowałam córke, ale nie jestem w stanie wychowywać kolejnego dziecka. Może gdyby moja córka była troche starsza, skończyło studia to byś może jakoś by się to ułożyło ale w tej sytuacji. A mały będzie miał u swoich adopcyjnych rodziców wszystko, niczego mu tam nie będzie brakowało.

ja rozumiem ze moze corka nie dorosla do roli matki i zdecydowala sie oddac dziecko do adopcji (nawet jesli "tylko" ojcu) ale nie rozumiem jak moze Twoj maz, ktory powinien Cie kochac i szanowac, mowic o Twoim wnuku/wnuczce obce dziecko i mowic ze nie ma dla niego miejsca w domu. a gdyby to bylo jego z krwi i kosci to miejsce by bylo? glownie to mnie dziwi w tym temacie