Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhihjknknuhi

Wypada isc samej na wesele?

Polecane posty

Gość fhhihjknknuhi

wszyscy kuzyni kuzynki ida ze swoimi facetami a ja sama mam 23 lata:/

Przesrane jest isc samej na wesele, wiem bo bylam w tamtym roku i to jest masakraaaaa!!!!! Wyszlam o 21.00!!! No ale jak nie masz wyjscia to idz, trudno, co zrobic. Ale nie jest to przyjemne.

Gość dawno temu i nieprawda
kiedyś byłam sama na weselu, gdyby nie to, że kuzynka poszła z naszym wspólnym kumplem no i wesele było w bliskiej rodzinie- wynudziłabym się na śmierć. juz i tak siedziałam jak ciota, ale co któryś tam taniec ktoś mnie prosił. jak wiesz, że będziesz miałą sie z kim pobawić troche to idź, jak towarzystow raczej an sobie skupione to sobie odpuść

Idz, moze kogoś poznasz:) ja w 2 lata temu sama poszłam i poznalam swojego obecnego narzeczonego, który był kierowca na weselu:) a nóż Tobie sie poszczęsci. Miałam wtedy 21 lat:)

Gość pewnie ze wypada

Gość jak dasz prezent to isc
sie przynajmniej na to wesele na jesc :)

Gość makumbaaana
ha a ja byłam na jednym sama i nigdy w życiu na żadnym weselu jeszcze się tak dobrze nie bawiłam poznałam sporo fajnych osób i miałam się z kim bawić to czy będziesz się dobrze bawiła zależy od Ciebie i Twojego nastawienia i wyglądu też :P wiadomo że pasztet co pójdzie sam na wesele nie będzie za długo się tam i dobrze bawił no ale miejmy nadzieje że Tobie to jakoś wyjdzie

Gość fhhihjknknuhi
towarzystwo jest w porzadku tylko kazdy ebdzie sie dziwil co Olga przyszla sama... znam swoja rodzine

Gość fhhihjknknuhi
makumbanaaa to nie chodzi czy pasztet czy nie po prostu to moja wlasna inicjatywa to ze ide sama

Idź sama (jak musisz) i miej to w dupie, no a co masz zrobić. Ktoś tu dobrze zauważył że jeśli to rodzina to nie ma problemu bo zawsze z kims pogadasz, ale jak to by byli dla ciebie obcy ludzie to nie ma sensu, bedziesz siedziala w kącie jak idiotka i nie miala do kogo gęby otworzyć. Żałosne, ja tak wlasnie mialam. NIGDY WIECEJ!! Chyba ze bys byla swiadkowa to zawsze inaczej, bo ciagle kolo mlodej bedziesz sie kręcic ;)

Gość malinkabum
źle mnie zrozumiałaś :D nie mówie że Ty nie masz z kim iść na wesele bo jesteś pasztetem:D tylko że na weselach bywają pasztety co psują klimat imprezy siedząc za stołem i zrzędoląc a jeśli idziesz sama z własnej inicjatywy tym lepiej! nigdy nie wiadomo kogo możesz utrafić:) a może Ci się spodoba ja tez myslałam ze jak pójde sama nie bede sie bawić i szybko wyjde a jak sie okazło bawiłam się świetnie do końca i wychodziłam jako jedna z ostatnich! także życze udanego wesela i żebyś się dobrze bawiła! idz sama zobaczysz ze bedzie fajnie i to żaden wstyd:)