Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emil i Ida

Kosmetyki dla niemowląt Cien z Lidla, Cleanic Kindii czy Bobini. Opinie!

Polecane posty

Gość Emil i Ida

Mam blisko Lidla i często kupuję w nim różne rzeczy. Widziałam, że są tam kosmetyki niemowlęce Cien. Czy któraś mama może mi coś napisać na ich temat? Czy warto je kupić? Podobnie zachęcająco wyglądają Kindii i Bobini - ale to już w regularnych sklepach - i do tego nie są drogie. Co wybrać?

Gość tak mi się rzuciło w oczy
ja używam płynu do kąpieli Kiidii z Clinica jest ok i płatków kosmetycznych dla dzieci :)

Gość nunino
za cien zaplacilam jak za nivea jak przekalkulowalam sobie:o kupuje chusteczki auchan 3 zl 80 szt a kosmetyki baby dream z rosmana

Gość Emil i Ida
A czy używałyście kosmetyków Cien? Np. płynu do kąpieli, oliwki itd.?

Gość Emil i Ida
Nunino, ty pisałaś o kosmetykach czy tylko chusteczkach z Lidla? Jeśli o kosmetykach, to proszę napisz coś więcej. Kiedyś widziałam tak jeszcze takie chusteczki za 3,90 chyba? Frotto? Używałaś ich może? Warto? Fajna babka i tak mi się rzuciło: dzięki dziewczyny za komentarze. :) Jeśli macie jeszcze jakieś fajne niedrogie "wykopy" to piszcie! Na pewno spróbuję produktów, które tutaj pochwaliłyście. ;)

Gość Emil i Ida
A chusteczki Auchan, to jakoś się nazywają? Czy to takie "no name"?

Gość do góry .......hej
co do chusteczek ja kupuje w selgrosie 25 zł za 6 op z Pampersa , miałam też inne ale albo byłby za suche ale z przeproszeniem śmierdziały .... te 6 op wystarcza mi na ponad miesiąc więc uważam ,że to dobry zakup :)

Gość Emil i Ida
No to wychodzi ze 4 zł za opakowanie, czyli prawie tyle co cena takich bez nazwy, bo one są zazwyczaj po 3,- albo 3 z groszami. :) Dzięki za informację.

Gość Alexxxxxxa
Polecam płyn do kąpieli bobini. Mają bardzo przyjemne zapachy, dla hipoalergików jest taki w biało-niebieskim opakowaniu.

Gość Emil i Ida
Dzięki Alexxxxxxa. Ktoś jeszcze się wypowie? :) Może miał ktoś Cien?

Hmm kosmetyki maja fajne w rossmanie babydream zel do kapieli super..na poczatku uzywalam z nivei ale przeszlam na babydream i jestem bardzo zadowolona i nie sa drogie. Husteczki roznie niemam jednych w sumie wybranych ale najczescie pampers bo idzie wlasnie spotkac w promocjach albo kupuje http://www.bdsklep.pl/product-pol-28070-Zestaw-12-x-WETTIES-niemieckie-chusteczki-z-Rumiankiem-i-Aloe-Vera-CLASSIC-80.html i sa super, dobrze nawilzone ladnie pachna . w ogole polecam ten sklep z tej stronki a i fajne sa pampersy sleep and play bo wyczytalam ze bedziesz miala blizniaki a sa tansze ale rownie dobre jak active baby

Gość Emil i Ida
Dzięki imili86. :) Tak, sprawdziłam te Sleep&Play, ale one są dopiero od rozmiaru 2. Na początek najtańsze jakie znalazłam z najmniejszych to Bella Happy. No ale zobaczymy... :) Mam nadzieję, że będą ok. Dzięki za link.

Gość polecam produkty Hipp
dla alergikow jestem zadowolona

Gość Emil i Ida
Dzięki. :) Mam jednak nadzieję, że nie będę miała alergików. Poza tym Hipp jest trochę drogi, zdaje się.

Gość iwonka66
JA bardzo sobie cenie kosmetyki cleanica.Zwykle własnie takie kupuje czy to dla mojego dziecka czy nawet dla siebie.Polecam,naprawde.

Gość swietne sa
zarowno chusteczki jak i pieluchy z aldi - mamia