Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAKKKA

SKRĘCONA KOSTKA

Polecane posty

Gość MAKKKA

Hej czy ktoś miał skręconą kostkę? Byłam u lekarza ale nie chciałam gipsu i tylko po prześwietleniu i wypisaniu żelu przeciwbólowego mogłam już iść do domu... myślałam że taką kostkę się nastawia

musiałabyś mieć wybity staw przy tak dużym, jaki jest staw skokowy, zdarza się to niezwykle rzadko łokieć, nadgarstek, owszem chociaż przy skręceniu kostki też zazwyczaj daje się gips pewnie masz staw nadwyrężony, a nie skręcony

Gość MAKKKA
w opisie miałam napisane "zewnętrze skręcenie kostki prawej nogi" czy jakoś tak niekoniecznie w tej kolejności.... tak mnie boli że od piątku chodzę tylko do toalety a jak śpię i np. kołdra mi dotknie tej kostki to czuję jakby mi ktoś bijał szpile w nią

Gość MAKKKA
tak mam ją aż czarną i nadal cholernie spuchniętą... bandaż odwijam tylko jak się kąpię. nie wiem może nie potrafię go dobrze zawinąć na nodze ale z drugiej strony to chyba nie jest wielka filozofia

Gość MAKKKA
no nie moczę... mam w żelu- to przepisał mi lekarz

Gość MAKKKA
Długo to tak jeszcze będzie bolało?

Gość Aldi21
Gdy ja skręciłam kostke lekarz też zrobił prześwietlenie i po obejrzeniu zdjęcia też nie założył gipsu tylko kazał robić okłady z wody i octu i przyjść na kontrole.