Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleczeczka

Śnił mi się synek, którego nie mam. Co to znaczy

Polecane posty

Gość maleczeczka

Słuchajcie, co drugi, co trzeci dzień śni mi się, że mam synka, raz ma około 5 latek, raz 10 latek. Śni mi się, że się do mnie tuli, itd., po prostu takie macierzyńskie uczucie, ale co najdziwniejsze, na jawie raczej nie chcę mieć dzieci, a co gorsze nawet nie mam faceta, a wiek już mam dość zaawansowany heheh. No i moje pytanie jest takie, jak myślicie, czy to może znaczyć, że w przyszlości będę mieć takiego synka. Takie słodkie, macierzyńskie są te sny, że zawsze nad ranem się wzruszam, chociaź tak jak mówię nigdy nie myślałam o tym, że będę mieć dzieci

Gość dziecko=kłopoty

Gość maleczeczka
do góry

sprawdziłam w senniku : Szukanie wyjścia z sytuacji konfliktowej; chcesz rozpocząć od nowa, skierować na nowy szlak swoje życie, także wewnętrzne. Dziecko podobnie jak młodość, może symbolizować szansę i możliwość dalszego rozwoju. Często ujawniają się w tym symbolu konflikty spowodowane przeważnie niedojrzałością. Poza tym sen o dziecku może być też aluzją do własnych dzieci lub wyrażać pragnienie ich posiadania. ujrzeć: ogólnie korzystny znak urodzić: otwierają się nowe możliwości w twojej egzystencji zobaczyć je podczas narodzin: dla mężczyzny oznacza rozstanie z kobietą; dla biednych poprawę losu, dla zamożnych jest złym zwiastunem; podróżującym zapowiada powrót do ojczyzny niemowlę: szczęście dla matek nieść je do chrztu: wejście na drogę zasad chrześcijańskich patrzeć na śpiące: dobra przyszłość bawiące się: radość chore albo upadające, krzyczące lub kłócące się: recesja w interesach chude: zapowiada nadejście ciężkich czasów tłuste: można oczekiwać dobrych dni umierające: niespodziewany sukces wśród wielu bawiących się dzieci: szczęście w miłości i sukcesy we wszelkich przedsięwzięciach zamordować je: sam przysporzysz sobie wiele zła być zwymyślanym przez grupę dzieci: będą o tobie dobrze mówić.

Gość maleczeczka
dzastolinatoja--> dzięki, że pofatygowąłaś się żeby to poszukać dla mnie :)

Gość maleczeczka
powiem Wam, że kiedyś gdy miałam 14 lat, notorycznie miałam sny, że prowadzę auto, witedy myślalłam sobie, że to jest abosolutnie niemożliwe, żebym kiedykolwiek nauczyła się jeździć autem. Bardzo realistyczne były te sny, a po 4 latach zdobyłam prawo jazdy i od tamtego czasu trudno jest mi się rozstać z autem - tak bardzo lubię jeździć :) Może z synkiem też tak będzie:)

Gość maleczeczka
jaka stara hehe ;P 28 lat

Ja mialam w sumie trzy albo cztery sny w ktorych mialam dziecko raz bylam mama chlopca a w innym dziewczynyki. W rzeczywistosci nie mam dzieci ale tak skrycie chcialabym miec dziewczynke:) i jak te sny wytłumaczyc? a dodam że te moje"dzieci" miały juz nadane imoina w snach jedna dziewczynka byla Milena

Gość Lolittaaaa
Miałam dziwny sen dzisiaj. Śnił mi się mój synek, którego oddałam do adopcji zaraz po urodzeniu, 2,5 roku temu. Do tej pory NIGDY mi się nie śnił, jak się urodził, to nawet nie chciałam go widzieć. Dałam mu tylko imię: Dominik Aleksander. A tej nocy śnił mi się On. Miałam go na rękach, był malutki, miał może pół roku, ale był nawet ciężki. Odnawiałam ślub dla niego, żeby on też był na tych zdjęciach. Wzięłam go na ręce,podniosłam do góry i robił nam ktoś zdjęcie, jak trzymałam go pod pachy przed moją twarzą i robiliśmy takie dzióbki jakbyśmy chcieli sobie dać buziaczki, a potem on się uśmiechnął i wtedy dźwięk aparatu. On normalnie mówił, był bardzo mądry, zapytał, po co brałam kredyt, powiedziałam, że dla niego, żeby mu kupić wózek i łóżeczko. Była tam też moja przyjaciółka i powiedziała do mnie: przecież nie tylko to kupiłaś z tego kredytu. Ja mówiłam do niej albo do niego, nie umiem tego określić, że mój syn ma taki sam nosek jak ja i oczy po ojcu. W tym śnie czułam ogromne szczęście, takie przepełniające mnie od środka. W rzeczywistości rzadko o nim myślę, nie tęsknię za bardzo, nawet go nie widziałam. Ostatnio wzięłam 2000 kredytu na wydatki, bo narzeczony jest chory i nie pracuje, więc sama muszę nas utrzymać. Z ojcem dziecka nie jesteśmy razem, mamy nikły kontakt. Syna nigdy nie widziałam, urodziłam jak miałam 16 i pół roku. Teraz mam 19, wynajmuję mieszkanie, uczę się i mam 2 prace. Przez te 2,5 roku od kiedy Go oddałam ani razu mi się nie śnił i nagle tej nocy mi się przyśnił, chociaż nie myślałam o nim wcześniej. Dlaczego?

Gość gość
mnie snila sie corka, ktorej jeszcze nie mialam jakies 2 lata przed jej narodzeniem,pozniej snilo mi sie, ze spaceruje z drugim dzieckiem synem,a obok jest corka-- teraz wszystkie znaki wskazuja, ze drugim dzieckiem bedzie syn :)

Gość gość
moze cie potrzebuje z jakiegos powodu?

Gość gość
badz chce cie ostrzec? jestes pewna, ze on jeszcze zyje?

Gość Anikaaa
jak byłamw ciaży to sniło mi sie ze mam córke bawi sie na podłodi spoglada na mnie obserwowałam jak wyglada włosy układ twarzy. I wiecie co minał rok siedze w pokoju i patrze na moja córke i przypomniał mi sie ten sen. Było dokładnie jak we śnie moja córka była moim marzeniem wyśniłam ja sobie.

Gość Gigolin
Ostatnio czytałem podobny artykuł z tym że nie chodziło o dziecko tylko po prostu o sam sen. O tym śnie można przeczytać tutaj http://www.tele-jadlo.pl/snilo-mi-sie-ze-bylem-prawnikiem/ . A w senniki nie polecam wierzyć, sam kiedyś sprawdzałem kilka rzeczy i raczej się nie pokrywają ;)