Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coyot ugly

CZY FACECI CHCĄ INGEROWAĆ W WASZE ŻYCIE?

Polecane posty

co ty sie kobieto przejmujesz :P widac ze chlopak ma zadatki na przywódce. jak moj chlopak cos kiedys przeskrobał to kiwałam głową i tylko mowilam zeby sie puknąl w łeb jak cos zrobi ( a działy sie gorsze rzeczy niz takie jezdzenie autem bez prawka). Ale nie wysylalam smsów i nei panikowałam przez miesiąc :O dziwny ten twój chlop

Wydaje mi się że jego zachowanie wynika z jego postrzegania siebie i świata wokół dlatego że on jak na nasz wiek jest baaardzo dojrzały,zero imprez jakiegoś luzu,tylko siedzenie przed tv i myślenie kiedy się dorobimy własnego domu itp a wszystkich znajomych odsunoł nawet moje rodzeństwo ktore jest starsze odemnie i ma już swoje rodziny dlatego że sposób w jaki oni żyja jest nie dopuszczalny....on tak uważa

Gość Salemka
Za bardzo chce kontrolawac kazdy aspekt zycia... miec wszytsko i wszystkich pod kontrola, Tak nie mozna zyc... SProbuj do niego dotrzec i mu to wytlumaczyc... albo odpusc Sorki dziewczeta, ale pora na mnie Dobranoc!

Tłumaczyłam nie raz i nie dwa skutku...kończy się tym że on ma swoje zasday przekonania i mimo że mnie kocha nie będzie ich zmieniał itp

wiesz co? skończ ten związek póki czas .Rodzina i przyjaciele są najważniejsi. Chłopaków możesz mieć jeszcze kilku a rodziny nikt ci nie zastąpi. I być może nie chodzi o to że on się martwi tylko o to że zrobiłaś przysługę szwagierce. A jakie są jego stosunki z jego rodziną,? Poza tym DZIEWCZYNO masz 20 at to czas imprez i dobrej zabawy siedzieć przed telewizorem będziesz na emeryturze. Korzystaj z młodości bo czasu nie cofniesz Za pare lat zaczną się pewnie obowiązki dom dzieci praca i co? Bedziesz sama jak palec siedzieć w domu i prać gotow i sprzatać i czekać na szanownego pana . Obiad pod nos i kapcie ?i przed telewizor.

No i tak ostatnio przez to wszystko zaczełam myśleć o swoim byłym?Czy to jest normalne?

Gość kamila987654
jakby szafa miała sznurek to by była windą