Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martina8613

Mam faceta i kolegę

Polecane posty

Gość martina8613

witam i proszę o rade Mam faceta z którym byłam od 7 lat. Ostatnio mieliśmy głęboki kryzys i niestety się rozstaliśmy. Dla niego powodem był kolega którego poznałam na studiach. Spędzałam z nim mnóstwo czasu w szkole, a kiedy nie widzieliśmy się to dzwoniłam do niego, pisałam smsy i na gg. W tym samym czasie zaczęłam zaniedbywać narzeczonego. Sytuacja trwała od lutego br. Kolega zaproponował spotkanie i poszłam z nim do kina. Mój facet nic o tym nie wiedział do czasu. Umówiliśmy się z kolegą przez gg a ja zapomniałam wyłączyć kompa i mój owczesny narzeczony spojrzał na moje rozmowy. Dowiedział się o kinie. Dowiedział o czym ze sobą rozmawiamy. Potem spojrzał na wykaz rozmów z mojego telefonu. Wyliczył mi 40 godzin rozmów na gg, 5 godzin przez telefon i 150 smsów w miesiącu. Zerwał zaręczyny i zagroził że odejdzie jeśli nie ogranicze kontaktu z kolegą. Potem już po kłótni powiedziałam mu że nie wiem czy go kocham, że nie jestem pewna czy chce z nim być( teraz już w wiem że go kocham) Wytrzymałam tydzień bez rozmów z kolegą. Ograniczyłam się do spotkań w szkole. W przerwach między zajęciami spędzaliśmy cały czas ze sobą, na wykładach też siedzieliśmy ze sobą. Nasza znajomość była jasno określona kolega i koleżanka. Żadnych podtekstów. Ale co jakiś czas on wysyłał jakieś znaki które może źle interpretowałam. Smsy na dzień dobry, na dobranoc. Telefony jak mi mija czas. Wiedział o moich problemach. Zaczęłam mu się zwierzać. I tak do wczoraj. Kiedy to dowiedziałam się że zaprosił do kina moją najlepszą przyjacółkę. Nie powiedzieli mi nic o tym. Czuje się teraz fatalnie. Okłamana przez przyjaciółke, zdradzona przez kolegę i opuszczona przez faceta którego kochałam. Co mam zrobić??

Gość rffrffffff
debilka

ściemnianie i kłamstwo nie popłaca. Ale każdy ma prawo do swojego własnego życia i związek nie może tego tłumić. Zdecyduj się na któregoś bo w tym momencie już nie możesz mieć kolegi i faceta. Albo jeden albo drugi. Zresztą, kolega pewnie się w Tobie zakochał

Gość pierdyknij sobie kulke w łeb
może nawet dwie

Gość pierdyknij sobie kulke w łeb
nie będzie miała żadnego dla jednego jest kórwą a dla drugiego łatwą do szybkiego wyrwania

Gość rffrffffff
ta,, prowo dla chumoru

Gość martina8613
nie jest to prowokacja. Sytuacja z życia po prostu. Wiem że to wszystko jest porąbane ale bardzo chce wrócić do mojego byłego, ale nie wiem czy będe mogła zapomnieć o koledze

kolega zauwazyl ze za duzo zachodu i zabawy z toba, to se wyrwal inna. pozatym sie zorientowal, ze skoro cie facet ograniczyl to se nie pociupcia.

Gość panga niedotykalska
Mam faceta -:D dobre sobie facetko.....dalej nie chcialo mi sie juz czytac:D

po chooj spędzałaś cały czas z tyn "kolegą" skoro miałaś narzeczonego? :o i jeszcze teraz urażona, że "kolega" umówił sie z kimś na randkę :o Czyty masz mózg? :o z ciebie zwykła suka z tendencjami do kurrewskości 🖐️