Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama rocznej Julki

co robie z małym dzieckiem w taką pogodę???

Polecane posty

Gość mama rocznej Julki

Mamy co robicie z małym dizeckiem siedząc w domu w taką pogode Juz mam dosc, Mam roczną córeczke i nie iwem co z nia robic od rana cały czas pada bajki na okrągło czasami sie powygłupiamy no ale ileż mozna siedizec w domu

Gość moja jest mlodsza
i robimy to co zawsze: pobudka, przebranie po nocy w strój dzienny, śniadanie zabawa, drzemka ok 2 godz, obiad, zabawa w łóżeczko turystycznym, gotujemy obiad na drugi dzień, zabawa na kocyku na podłodze, podwieczorek, zabawa z tatą (który wrócił z pracy) albo spacer jak pogoda się zmieniła, kolacja, kapanie, spać (ok 21)

Gość betinka30***
a jakie to zabawy? w co sie mozna bawic z rocznym dizeckiem, moja to jakos dłuzej nie usiedzi i nie zajmie sie czyms na dodatek jestem z nia sama bo maz w pracy(zajmuje sie nia dopołudnia kiedy ja jestem w praqcy) Jak jest pogoda to jescze mozna na spacer wyjsc na rowerek a tak-kisimy sie w domu

Gość moja jest mlodsza
jakie zabawy? bawi się zabawkami, wrzuca klocki kształtami, uczymy sie części ciała, odgłosów zwierząt, opowiadam jej bajki bardzo proste. Rożne zabawy. Zawsze cos się wymysli.

hmm moja lubi jak jej sie bajki czyta tzn jak pokazuje jej obrazki i opowiadam to słucha jak swinia grzmotów :P albo miski biore i gadam np (czesc nazywam sie misio a ty)i tak doniej to cieszy sie wtedy:)albo daje jej gary z kuchni i bawi sie sama

Gość mama rocznej Julki
musze dzisiaj cos wymyślic ale jak wracam z pracy to sama jestem padnieta i jakos nic mi do głowy nie przychodzi poza tym mała jest starsznie ruchliwa i nei usiedzi w jednym miejscu dłuzej

Gość mama rocznej Julki
ambrozja999 wielkie dzięki za linka!!!

Gość powiedz mu o ciąży
u mnie świeci słońce więc szykujemy sie na plac zabaw:)

Gość mama rocznej Julki
a u nas od wczoraj pada deszcz :-( zreszta teraz to i tak jestem w pracy Mała jest z tatą

u nas nie pada, jeszcze, ale jak pada to zakładamy kalosze, płaszcz przeciwdeszczowy i idziemy skakać po kałużach :D

Gość mama rocznej Julki
moja jeszcze sama nie umie chodzić 25go skończy rok weic spacery u nas to jedynie wózek a od tygodnia rowerek