Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia21laaaat

czy jest duże prawdopodobieńswto ciąży ? pomożcie

Polecane posty

Gość nadia21laaaat

wiem ,że źle zrobiłam ,ale w tym miesiącu często wychodziłam na imprzey itd i przez to pominęłam pare tabletek (nie naraz ,ale w miesiącu) których nie zażyłam w ciagu 12 h. przez ten czas beztrosko kochałam się z moim facetem bez gumki i kończył we mnie... teraz dziwnie pobolewa mnie brzuch w dole to może oznaczać ,że to początek ciąży czy coś? bo nie znam sie na tym. boję się zrobić test ciazowy...

Gość mikkka,,,
zrób test - po co zyc w niepewności - nie rozumiem !

Jasne, że jest prawdopodobieństwo :O Zrób test. Boisz się? Jeżeli jesteś w ciąży to tego już nie zmienisz.

Gość kacperkiem.ratuszkiem.brzd
jesteś w ciąży ;) gratuluję dziecka. Uważaj żeby chłopak cię nie rzucił bo często tak robią faceci

Gość kaaaaaaaliinaaaaa
Jesteś w ciąży :) Jedz zdrowo , duzo śpij i nie stresuj się a urodzisz zdrowe dziecko :) Zero alkoholu , ograniczaj słodycze , śpij min. 7-8 h i bądź optymistką. Gratuluję

Gość 4gyc54wwwh242hhc
no ja myślę, że tak , co jak co, ale jak bierze się tabsy to trzeba przestrzegać godzin.. po co brać jak i tak się tego nie pilnuje :P

Gość sugiyama japanese
Wcale nie jest takie pewne że jest w ciąży. To jeszcze nie przesądzone. Skoro kończył w niej kilka razy to w sumie aż prosi się o dziecko ale jeśli mają zjebane geny to nie zaszli. Tylko wtedy jeśli sie okaże że nie zaszli to niech sie rozejdą bo nie będą mogli mieć dzieci nigdy pewnie

Gość ten sam przypadek mialam.
jesteś w ciąży , ze mną było tak samo. Mam bliźniaki :)

Gość nadia21laaaat
ja zwykle pilnowalam tylko ostatnio tak zapominałam... a ten ból brzucha może byc objawem? no i podkrawiłam ostatnio bez powodu a wyczytałam ,że to może byc objawem implantacji :( a ja pominełam tabl to były większe szanse owulacji ? czy mniejsze bo reszta tabl nadal trochę dzialala?

że co ??? Napisz to jakoś normalnie bo zrozumieć nie idzie

Gość nadia21laaaat
up

Gość nfjhfjnjfhkdfn
ból brzucha może być objawem

napiszesz czy nie ?

Gość nadia21laaaat
tzn chodzi o to czy są duże szanse ,że pojawiła się owulacja? czy to ,że ogólnie biore tabletki to zmniejszyło szansę tej owulacji mimo ,że pominęłam te parę pigułek?

idz kup test i go zrob. stąd sie nie dowiesz czy jestes w ciązy czy nie... jak wyjdzie pozytywny to idz do lekarza... jak sie nie myslalo to sie teraz mysli , co? mądry Polak po "szkodzie".

Zrób test ciążowy. Prawdopodobieństwo ciąży przy każdym stosunku jest 50/50, a jak omijałaś tabletki to się zwiększa i to mocno :o

Gość studiuje pielegniarstwo ...
Bzdury jej gadacie! Wiesz autorko z ciążą różnie bywa. Niektórzy zachodzą przy pierwszym stosunku , niektórzy zdrowi ludzie nie mogą przez pół roku zajść z niewiadomych przyczyn. Nie wiadomo jak zareagował Twój organizm , czy dostałaś owulacji czy nie to jest raz. Po drugie nie zawsze plemniki dotrą do celu czyli komórki jajowej. Czy plemniki faceta sa w pełni żywotne , jak szybko sie poruszają bo czasem są z tym problemy , jaką gęstość ma Twój śluz z szyjki macicy , czy masz jakieś infekcje itd. Po trzecie często jest tak ,że kobieta zachodzi w ciąże ,a po paru dniach jest wczesne poronienie i kobieta wysikuje płód i nawet o tym nie wie. także jak widzisz składa sie na to wiele różnych czynników , nawet nie wszystkie tu wymieniłam więc na dwoje babka wróżyla tylko test może dać odpowiedź

Gość ciezaroweczko nowa
gratulacje ;)) zycze zdrowego dzidziusia;))