Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatoosia21

Napisalam chlopakowi sprosnego smsa, a On na to.....

Polecane posty

chyba chodzi zeby sie zdystansowac do niego,poczekac az on zacznie napierac. Dwa kroki w tyl dzialaja na facetow :)

Gdyby mnie moj facet powiedzial 'dobra, bo juz nie mam czasu' to by mu sie oberwalo. Totalny ignor Wasi faceci Wam okazuja. Jak tak mozna? Nie zalezy im. A dlaczego? Bo pokazalyscie, ze tak jest okay, bo nadlatujecie im za bardzo i oni to widza. Ja - jestem kobieta, wiec wymagam. Slodka, kobieca, kochana, tajemnicza, ale tez wredna, wyrachowana kiedy trzeba.

Gość buuuuuuuuuuu
przeczytałam opis sytuacji na początku rozmowy, i jestem w szoku, że jakakolwiek kobieta po takiej odpowiedzi od swojego mężczyzny chce jeszcze z nim w ogóle widzieć, być, rozmawiać etc. SZOK! mój by znalazł swoje rzeczy na wycieraczce od razu... wyjątkowe grubiaństwo, i brak szacunku do drugiego człowieka.... jeszcze raz....szok.....

Spakowalabys mu rzeczy za to ze napisal NARKA?? gwarantuje ci ze nikt z toba nie wytzryma dlugo

Gość buuuuuuuuuuu
przeczytaj sobie dobrze co odpisał...bo bylo tam coś ponad 'narka'

Nie chodzilo nawet o te "NARKA" Chodzi o to, ze nie pociagnął smsa dalej, zlekcewazyl to co do niego napisalam. a skoro to facet to powinien byl sie ucieszyc i przede wszystkim NIE ODBIERAC MI OCHOTY NA WSZYSTKO!! a on jednym smsem zniszczyl i ochote na seks i ochote na byc z nim. Nie uwazacie ze to troche gejowskie? Bo ktory normalny facet odbiera ochote na seks kobiecie???

Nie uwazacie ze to troche gejowskie? Taaaak. Zrob teraz z niego geja. Jak przyjedzie to potrafisz porozmawiac? Zapytac sie dlaczego itd. Czy tylko wskakujecie do lozka a pozniej pretensje, jaki on zly a ja biedna.

WSZECHOBECNY I WSZECHMOGąCY sms :D ... a pomyśl przez chwilę co by było jak by nie było sieci komórkowych ;) TRAGEDIA, co nie ? ;)

Bo ktory normalny facet odbiera ochote na seks kobiecie???" facet , jak facet ... ale tobie sie dziwie i coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu ze normalna to ty raczej nie jesteś :D

Tragedia, bo siedzialaby w domu i zajela sie czymkolwiek a nie wymyslaniem gej nie gej, kocha nie kocha itd. Kiedys byla tak gra dziewczynek. Obrywaly platki kwiatkow i mowily: kocha,lubi itd. Moze autorka musialaby do tego wrocic?

Kiedys byla tak gra dziewczynek. Obrywaly platki kwiatkow i mowily: kocha,lubi itd. Moze autorka musialaby do tego wrocic?" :D:D:D:D było , było ;)

Gość bezsensuu
Autorko droga, jak cię czytam, to mam wra.żnie, że masz jakieś 13 lat :O Dotarłam może do połowy i już miałam ochotę walnąć cię w łeb. Tekst w stylu "Kot nie lubi Regresa" albo "wyjdź z mojego topiku" położył mnie na łopatki :D zachowujesz się jak niedojrzała gówniar i tak jesteś traktowana. kropka.

Gość drapaczka
twoj chlopak to jakis nudziarz :-PPPP