Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melua

facet idealny... ,ale...

Polecane posty

Gość melua

jakis czas temu poznalam przez net faceta. przystojny , inteligentny , wyksztalcony w kierunku mojej pasji. on byl wtedy z kims i ja rowniez. 2 dni temu ot tak zaczelismy rozmowe na gg (odezwalam sie bo widzialam ,ze sledzi moje poczynania na nk). okazalo sie ,ze wlasnie konczy swoj zwiazek - prawie tak jak ja. rozmawialo mi sie z nim dobrze - nie mysle o niczym powaznym poki co. chce zlapac oddech. wczoraj do mnie zadzwonil. rozmawialismy o zyciu - jego podejscie do niego ,do kobiet mnie zdziwilo - tak bardzo rozni sie od innych gosci. zabawny ,mily i madry zyciowo. nie chce zaczynac nowych znajomosci ,ale ten gosc to taki troszke facet ze snu... jeszcze nie skonczylam starego zwiazku a juz pojawia sie nowy gosc... warto zaczac od przyjazni czy odpuscic?

lepiej spróbować niż potem żałować że się tego nie zrobiło ;)

Gość melua
ale ja wciaz nie wiem na czym stoje. nie wiem czy chce pakowac sie w nowa znajomosc.. :(

Docenisz starego faceta jak go stacisz - nie wierz w księcia z bajki bo takich nie ma

Gość karoll 26
co to znaczy że jeszcze nie skończyłaś obecnego związku ?????????????? Kochasz albo nie !!!!!! ja pierdole

Gość melua
zerwal ze mna facet - zalezy mi na nim. on sam nie wie czy to koniec czy tylko przeczekanie. ale dowiedzialam sie wielu przykrych slow i nie wiem czy bede w stanie dalej byc w tym zwiazku. nie bylo milosci. za wczesnie na nia. tez nie wierze w ksiecia ,ale ten spelnia wiele moich oczekiwan. tacy sie czasem zdarzaja

Gość melua
tak ,ale znajomosc moze do czegos zobowiazywac...moga sie zrodzic jakies uczucie ,ktore sa niewskazane...

melua -> spróbować nie zaszkodzi przecież zawsze możesz powiedzieć nie

nie ma idealnych facetów,zobaczysz jak to się wszystko rozwinie i wtedy podejmij decyzje.

Przyjaźń to coś najpiękniejszego co może spotkać człowieka, jak można ja oferować zamiast miłości :-O Znajomość kontynuuj, co w tym złego? Co chcesz sobie odpuszczać??

Gość melua
chodzi o to ,ze nie wiem czy czekac na faceta ktory mnie zostawil (bo mama, bo kumpel, bo potrzebuje czasu) czy kontynuowac nowa znajomosc....