Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EYES

Wazniejsza Twarz cyz Figura ,Panowie i Panie wypowiadajcie sie

Polecane posty

a w sumie na brak faceta nie mam co narzekać :P

Gość monique2222222
bo ja wam powiem szczerze ,że nie mam idealnej figury. jestem kształtna ,ale chyba za szczupla trochę mimo ,że nie mam niby niedowagi. ale i tak mam powodzenie i to bardzo duże obcy faceci mnie nie raz zaczepiają a nigdy sie wyzywająco nie ubieram. zwykle to buzeczka jeansy adidasy kurteczka itd. i faceci przeważnie sie patrz na moją twarz jak sie oglądają

Przerwa więc już znasz nasze zdanie, myślę że buzka wygrywa ;)

noooo ,też tak myśle, i chciałam przekonac te które sadza inaczej :classic_cool: ale np, duże cycki tez podnoszą atrakcyjnosc no nie ? :classic_cool: tak jak i zdrowe lsniace długie wlosy maly nos pełne usta idelana cera figura klepsyry itepe itede

no przerwa ale takich idełów nie ma 😭 Jednak wiem z doswiadczenia. pełne usta dołeczki w policzkach mają te pełniejsze dziwczyny ale jak stanie koło nich taka sucha z wystającymi polikamni waskimi ustami i sianem na włosach to czesto panowie niestety ale na nią sie kuszą. szczuplejsze tez czesto są bardziej pewne siebie i chetniej nałoża coś obcisłego i to juz wystarcza naszym Panom :P

jak nie ma jak śa 😭 http://www.google.pl/images?rlz=1T4ADBF_enPL316PL316&q=emma%20watson&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi http://www.google.pl/images?um=1&hl=pl&rlz=1T4ADBF_enPL316PL316&tbs=isch%3A1&sa=1&q=cheryl+cole&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai= i juz nie chce byc monotematyczna ze miranda kerr 😭 :O:O ok to musimy zaznaczyć ze mówimy o szczupłych/normlanych anie wychudzonych szkap, na takich to dopiero wszystko zwisa i powiewa :O:O :classic_cool:

ta emma to paszczur 😭 do tego nawet jej kasa nie pomogła na siano które nosi miano włosów 😭

Gość no pewnie ,że twarz
na to ludzie najpierw patrzą

Gość TWARZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ja tam wole twarz, jak ktos wyżej powiedział- jak zobaczymy grubasa z piekna twarza, powiemy że ładna. I tak jest. Ja wagę mam w normie ( byłam kiedyś grubasem) buzie ładna, i na brak powodzenia nie narzekałam.