Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EYES

Wazniejsza Twarz cyz Figura ,Panowie i Panie wypowiadajcie sie

Polecane posty

Gość EYES

Obecność półkul mózgowych jest ważna. :p

Gość dfjkklll;ghjk
nogi :P

a ja sądze że figura :O njak widac amatorek diet przybywa :D

ja tam widze ze faceci na paszczury lecą aby tylko troche tęższa od wieszaka była :O Dzis za pomocą retuszu na gębie to moza niemalże nową twarz miec :O wszystko sobie mozna dokleić :classic_cool:

dzieki nie czeba :classic_cool: no tzo Ty mówisz 😭 z twarza o wiele trudniej cos zrobić, figure zawsze łątwiej dopracować, bo przyanajmniej moze sie to odbyc bez skomplkowanych operacji ważna jest ładna, miła symatyczna twarz, reszte jakoś zdzierżą chociąz też bez zbytnich odskoków, wiadomo trzeba sie miescic z normie,:O a osobniki specjalnie skrajne sa tylko dla wybranych :classic_cool: tak lądniej mówiąc , bo w sensie ze mało kto sie nimi zaintersuje :O:O

Gość palacz malboro
oczywiście że pieniądze :P

przerwa :) mówię ci że jak sucha to ma wzięcie :D:D:D:D na gębę mozna Panoramę połozyc :classic_cool:

to oczywiste że twarz, jak kobieta ma piękne rysy to od razu przyciąga wzrok zresztą najpierw człowiek patrzy na twarz :) nad figurą można popracować ( np schudnąć)... w sumie w dobie dzisiejszej medycyny nad twarzą też można popracować ale to już nie będzie naturalne a te botoksy i inne dziadostwa widać jak ktoś sobie robi :)

Gość ostraaa lookajj
lepiej mieć figure :)

a ja mam gęste długie włosy ładne niebieskie oczy a i tak z suchymi rozmiar 36 przegrywam :P

jestescie nieobiektywne 😭, bo oceniacie to czego Wam waszym zdaniem brakuje i wg Was przez to nie macie faceta :classic_cool: w sumie czasami ,ale tylko czasami dochodze do wniosku że charakter też jest wazny, trzeba udawać samice alfa, w sensie ze sie dużo gada, duzo robi i niczym nie przejmuje,faceci myślą ze jestes czisas i cool i chca powielić z tobą geny :classic_cool: to z obserwacji nie z autopsji :classic_cool: 🖐️((

W dzisiejsztch czasach jest tyle rodzajów ubrań, że można bardzo wiele zatuszować. Dziewczyna o wcale nie idealnych kształtach może wyglądać jak super laska, wsytarczy odpowiednio dobrać garderobę. Co do twarzy to już problem jest większy, lepiej mieć ładną buzię a figurę trochę gorszą bo zawsze łatwiej coś z tym zrobić.

mój z dwojga tych wybiera twarz. choć wiadomo, ze to co w głowie najważniejsze.

Gość ostraaa lookajj
jak by się ta modelka rozebrała to byś coś innego pisała.. :O

przerwa długie włosy to tez afrodyzjak :P chyba sobie lubią panowie miec za co pociągnąc :classic_cool: tak z autopsji wiem ;)

sugerujesz że ja nie mam twarzy? :D no daj spokój :D poza tym mam faceta ;)

Gość monique2222222
jedno i drugie jest ważne. ale ważniejsza jest twarz ( poza przypadkami ,że ktos jest otyly ,albo bardzo chudy). jak zobaczysz dziewczynę z ladną twarza ,a np chłopięcą sylwetką , albo za duzymi biodrami to mimo wszytsko powiesz ,że jest ładna. a jak zobaczysz laskę o ladnej figurze ,ale z paskudną twarzą to powiesz ,że brzydka mimo ladnej figury. faceci wbrew pozorom najpierw patrza na twarz potem reszte. no chyba ,że ktos ubierze dekold do pasa to każdy zwróci na to uwage

e tam przerwa przesadzasz pokaż zdjęcie to powiem co poprawić a co nie ;p