Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erotykkkkk

co z moimi piersiami????

Polecane posty

Gość erotykkkkk

czy to wynik kompleksow?? mam piersi tak ze sutki dopiero sa widoczne jak jest mi zimno lub mocno przyjemnie. wstydze sie tego ze normalnie piersi wyglada u mnie dziwnie. i jak mi moj facet probuje lizac je ja ciagle jestem spieta i ciagle mam wklesle sutki :( a wiem ze mojego by podniecilo jakby mogl sie poocierac moimi steraczacymi sutkami o siebie a tu dupa :O ja do dupy jestem ;(

Gość uppp

Gość kochający kobiety
nie jesteć du d***y, tylko do kochania!!!!

Gość mam tak samooo
piesci piesci je a mi nie stercza wcale. sa beznadziejne, nienawidze swoich piersi 😭

Gość bbbyyt
i bardzo niedobrze, trzeba właśnie o nie zadbać, tzn. rozbudzić, wykorzystywać wszystkie ku temu okazje. Ze świadomością, że na efekty trzeba spokojnie poczekać. Prostym sposobem jest częste chodzenie bez stanika w takich strojach że jego brak jest widoczny. Wtedy myśl o tym że nie masz stanika, że piersi są tylko pod cieniutkim materiałem, że faceci to widzą i obserwują ich kołysanie się, podziwiają je. Żadnego garbienia się i chowania. Nie jest to sposób na chodzenie do pracy (w każdym razie nie do każdej) ale na pewno wiele okazji się znajdzie. Pierwszym zauważającym to powinien być twój facet. Poza tym sauna, toples na plaży chociażby do opalania na leżąco (tam nie sterczące sutki są dla ciebie wygodne). No i wszystkie techniki masturbacji.

Gość pokaż zdjęcie ocenimy

Gość bbbyyt
erotoman na to że jesteś spięta jak już zaczynacie się pieścić jest sposób - wcześniej (jak przewidujesz igraszki) zrób sobie małą palcóweczkę, nie do orgazmu ale do wyraźnego podniecenia. Rozluźnia, ułatwia późniejsze podniecenie. Najlepiej jak twój by się przyglądał ale niewiele par ma świadomość że wzajemne pokazy masturbacji to świetny sposób (a powinien być elementarzem) udanego współżycia i otwartości na eksperymenty.

trudno mówić o czymś czego nie widzimy.,... więc czekamy na foto