Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozaliapachnaca

moj facet szuka na portalach laski niby przyjaciolki

Polecane posty

Gość zgazdam sie z kolezanka wyzej
no to nie pieprzcie dziewczynie ze jest naiwna suka liczy sie zaufanie do partnera

to teraz wróć do tematu bazowego i przeczytaj jeszcze raz dokładnie i ze zrozumieniem a zobaczysz o czy m tutaj sie pisze ;)

Gość zgadzam sie z kolezanka wyzej
hehe ja tez mam profil na fotce sympatii on na e podryw i co z tego

ale ludzie zrozumcie,ze co innego miec kolezanki,ktore poznalo sie mimo chodem w szkole,na studiach,w pracy,a co innego szukac "kolezanek" na portalach erotycznych.to moze niech bajeruje laski w barze,dla mnie to niepojete. przeciez on z premedytacja szuka laski na pukanie...lub wlasnie do tego trojkata.niby na kolezanke,ale potem zacznie ci cisnac,ze poznal super dziewczyne i taka sexy i ze moze znia chcesz tego trojkata sprobowac. przemysl swoje nastawienie.rozumiem,ze trojkat cie kreci,ale ty chcesz miec dziecko z czym czlowiekiem?gdzie niby do zycia rodzinnego pasuje zapraszanie jakis panny miedzy was?ja chyba powinnam cosfnac sie do zycia w innych czasach....:o

znowu sie ciesze ze tak macie :) ale jaki ma to zwiazek z tematem? widze ze nie przeczytałas ...

a glupi jestes jak nie wiem

Gość rozaliapachnaca
tak kreci mnie trojkacik i jest ustalone ze on tej laski posuwal nie bedzie wylizemy go razem troche i juz

tak szczerze niestety ale jest mnóstwo takich kobiet które kłamstwa o potencjalnym kumpelstwie przez neta ich facetów z kolezankami portali erotycznych łykają jak ryba wode :P

zgadzam sie z kolezanka wyzej a glupi jestes jak nie wiem: czyżby brak argumentów? czy sie pogubiłaś ?

nie brak mi arfgumentow oni sa jeszcze mlodzi moga szalec nie maja 40 llat matko z zycia trzeba korzystac!!!!!!

to juz nawet nie o tn internet chodzi,ale nie pojmuje,jak dziewczyna moze chciec patrzec jak jej chlopak,ba nawet przyszly ojciec jej dziecka,puka jakas panienke na jej oczach!co ty myslisz?ze jak to bedzie wygladalo?dziewczyny sa z reguly hetero,wiec dla niego to bedzie "nowa sunia",super podnieta,dla niej "nowy ogier",ty tam bedziesz miala pozycje boczna,ot chwile poaptrzy jak sie calujecie,a potem bedzie pukal.dajesz mu otwarte drzwi na zdrade.nie rozumiem tego,przeciez milosc,szacunek i zazdrosc jest normalna w zwiazku.

oni sa jeszcze mlodzi moga szalec nie maja 40 llat matko z zycia trzeba korzystac!!!!!" czyli sugerujesz ze przed 40 można śmiało zdradzać :D ?

Może ustalcie ze swoim chłopakiem raz i porządnie po co tak naprawde mu to konto. Czy żeby sie pożalicz czy po to zeby znalezc odpowiednia dziewczyne do trójkąta, ktory mu obiecałas. Faceci tak maja koles napewno napalil sie , że zgadzasz sie na takie cos i juz napewno zacząl szukac idealny model do waszej "fantazji"? moze wstydzi sie przed toba dlatego załozył drugie konto o którym nie mialas pojęcia ale bez szczerej rozmowy to ty sie raczej na forum od nas nic nie dowiesz wiecej :p To juz wie tylko ON

Gość rozaliapachnaca
no pobawimy sie razem jegi kutasem i co nikogo pukal nie bnedzie ale to nie jest temat o tym jaki trojkacik sobie wymarzylam;/

Gość rozaliapachnaca
dzieki za odp mnie sie tez tak wydaje, obiecalam nakrecilam go i szuka

Gość rozaliapachnaca
dzieki nieobliczalna mycho za normalna odp

no dokładnie, przecież to nie znaczy od razu, że chce cię zdradzać, może mu o trójkąt chodzi i na razie tylko założył.. jeśli masz wątpliwości może porozmawiaj z nim na tej krytej przez niego stronie jako kto inny i wybadaj o co mu chodzi.

Gość rozaliapachnaca
wlasnie mam taki zamiar hehe juz sie zalogowalam :D

Gość rozaliapachnaca
ok niby do niego zagadalam na tym nieszczesnym portalu zobacze co mi odpisze:) dam znac

Gość rozaliapachnaca
hehe to ja :) popisalam mu zechetnie sie nim zajme, pociesze w znudzonym pewnie zwiazku :D odpisal mi: " a moze spotkalibysmy sie tylko na kawke pogadac??" nie wiem co o tym myslec ;/ odpisalam znowu i czekam hehe jak dzieic ale inaczej nie rozgryze jego prawdziwych zamiarow

Gość autorka to naiwniara
typowy pelikan:P:P

Gość mialam podbniee
a ja sie nie zgadzam zgadzam sie z mucha autorka sama nakrecila swojego faceta na trojkat i on szuka laski

Gość glupiedziewuchyyy
autorka wyraznie napisala ze ma ochote na trojkacik sa ze soba tyle lat taka odmiana to dla faceta raj-kazdego!!!! i szuka odpowiedniej laski na portalach proste!!! i pewnie kocha autorke mysli ze jest wszystko ok bo samce juz tak maja!!!! a wy szystkie kobiety porzadnych mezczyzn to wy jestescie naiwne naprawde!!!! trzymacie krotko swoich mezczyzn a oni pewnie za plecami swoje robia!!!! mam mnostwo znajomych i widze jakie sa teraz czasy!!! wiec lepeij zrobic to w 3 niz sie dowiedziec ze on dupczyl inna za plecami!!! niestety swiat schodzi na psy a ludzie powariowali nie ma juz normalnosci!!!