Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozaliapachnaca

moj facet szuka na portalach laski niby przyjaciolki

Polecane posty

Gość rozaliapachnaca

posluchajcie: jestesmy razem 5 lat, byly powroty, rozstania, on stwierdzil ze bardzo mnie kocha, ze nie chce nikogo innego, planujemy dziecko, on sie bardzo zmienil i jak narazie nie ma zadnych klotni kryzysow, ale: pewnego razu powiedzial mi ze szuka sobie kolezanki do pogadania-powiedzialam a ja ci nie wystarczam on ze tak i ze nie mam byc zazdrosna czasem chcialby sie z kims spotkac pogadac oxczywiscie zero seksu, nawet najlepiej jak sie spotkamy w 3. ja nie ukrywalam nigdy ze chcialabym sprobowac z dziewczyna. zalozyl profil na jakims ero, nasz profil w ktorym niby szukamy znajomych mam haslo i wiem co pisze z kazda. raz sie nawet podszylam hehe i gadal niby z inna ale ze mna-wiem dziecinne ale chcialam sprawdzic-pisal ze mnie bardzo kocha ze jest mu ze mna dobrze ze chce tylko pogadac.gadal o pierdolach. Ale zaniepokoilo mnie cos: znalazlam na jakims epodrywie.com jego profil o ktorym nie mam zielonego pojecia! ma tam zdjecie opis ze jest w zwiazku szuka przede wszystkim kolezanek, pogadania a moze pozniej sex itp TAK MA TAM NAPISANE jestem wsciekla bo zarzucal mi ze mu nie ufam itd a znalazlam cos takiego co o tym myslec

Gość rozaliapachnaca
wiem ze moze to co napisalam jest troche dziecinne ale przedstawilam cala sytuacje, prosze o pomoc co robic co myslec jak sie zachowac, ja mam 24 on 27 lat

zalozyl profil na jakims ero," hahahahahahaa :):):):) założył konto na ero i szuka dziewczyn do rozmowy :) kobieta - pelikan :D

Gość rozaliapachnaca
zalozyl na ero za moja wiedza i zgoda nasz wspolny profil moze mnie nie zrozumialas

Gość rozaliapachnaca
napisalam wyraznie ze chcialabym sprobowac z kobietka ale nie w tym problem tylko w tym co napisalam

to jest jakieś chore...najpierw pogada a potem bzyk..bzyk...

Gość rozaliapachnaca
no niby o wszystkim mi gada wszystko wiem jak sie rzucam to mi zarzuca ze mu nie ufam zebym w koncu zaczela a tu sie natykam na profil o ktorym nie wiedzialam

a tu sie natykam na profil o ktorym nie wiedzialam" PELIKANY tak mają :D

Gość elo elo
Rzuc frajera dla bohatera o !!! :)

Gość rozaliapachnaca
wiesz co regres zamknij sie ok ja naprawde mam problem dlatego tu weszlam a nie zeby wysluchiwac twojego pieprzenia

Gość DO rozaliapachnaca
powiedz mu o tym ze go znalzlas ciekawe jak sie zachowa

Gość rozaliapachnaca
masz racje musze tak zrobic ale co wy na swoje oko sadzicie o tej calej naszej sytuacji??

dla mnie chore...jak chce znalezc kolezanke do pogadania to niech zalozy profil na facebook,a nie jakies erotyczne. poco facet w zwiazku szuka kolezanki?kolegow mu brak? dla mnie nie do pomyslenia

Gość rozaliapachnaca
tak chce byscie sie wypowiedzieli sie szczerze ja mu nie bede zabraniala miec kolezanek tym bardziej ze on mnie wszedzie ze soba bierze sama mam kumpli i u mnie w srodowisku nie ma czegos takiego jak przyslowiowe trzymanie w klatce

jest duza roznica miedzy posiadaniem kolezanek z uczelni,pracy,a szukaniem panienek na erotycznym-to ogroomna roznica.to tak jakbys ty sobie zalozyla konto na tym jakis ero i szukala kolesi z nickiem "duzapała"-ale to bedzie tylko kolega :P

Gość rozaliapachnaca
hehe jesli chodzi o ero to mamy tam wspolny profil i mnie to nie przeszkadza akurat

profil moze wspolny,ale ty niczego tam nie szukasz...kazdy jest inny,to twoje zycie,ja nie moglabym miec dziecka z takim facetem

Gość ghdfhfdd
dokladnie to twoje zycie ty go znasz nie my ale to dziwne chociaz znam pare ktora tylko seks grupowy i sie kochaja jak nie wiem

Gość uuuppuuuppppuuuu

Gość uuuppuuuppppuuuu
MY TEZ MAMY PROFIL SZUKAMY LASECZKI DO SEKSU

Gość szuka kogos na boku
od razu mówi , ze ma dzieczyne i ze kocha , zeby taka panna na nic więcej się nie nastawiała

Gość szuka kogos na boku
poza tym to co on kumpli do pogadania nie ma

Gość rozaliapachnaca
on sie z facetami dogadac nie umie paru najlepszych kumpli go wykiwalo o reszta wyemigrowala i twierdzi ze sie zawiodl tzn ze jak mowi ze ma dziewczyne i ze kocha zeby nie nastawiala sie na zwiazek ale na seks owszem??

Gość TH is IT PR
Jesteś głupią naiwną suką bez mózgu

Gość dedfcdfd
pierdoly gadacie ja tez tak mam ze si3e nie umiem z laskami dogadac i mam samych kumpli

Gość ZGADZAM SIE Z KOLEZANKA WYZEJ
ja mam mnostwo kumli kolezanke niby jedna ale tak chocby wcale i sie spotykam z nimi faceta tez mam a on niech ma se swoje kolezanki bedzie mial zdradzic zdradzi nawet majac samych kumpli!!!!!!!!

ja mam mnostwo kumli kolezanke niby jedna ale tak chocby wcale i sie spotykam z nimi" że jak ?

Gość zgazdam sie z kolezanka wyzej
ze tak ze mam faceta narzeczonego, kolezanke jedna z ktora nie utrzymuje kontaktow i mnostwo kumpli moj facet ma kumpele i w dupie top mam