Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Tak tylko chcialam sie pochwalic))

Polecane posty

Zdalam!!!:))))) dla wiedzacych o co chodzi:) z wynikiem jako trzecia na lliscie :) ale sie ciesze...chyba kupie sobie zubrowke i sie narabie dzisiaj:P

a ja nie wiem o co chodzi, ale gratuluje :D

husky witam:D o mojego licencjata..teraz spokojnie moge zmienic kierunek studiow na moj wymarzony..a tak sie balalm, z takim wynikiem mam o jak w banku:D kucze najszczesliwszy moj dzien w zyciu :P

Gość mikkka,,,
gratuluje :) mój najszczęśliwszy dzien w zyciu to nrarazie zdanie prawka - wiem co czujesz :)

teraz aplikuje do edynburga na studia na zmiane kierunku ..chce zaczac od 3 roku

Gość ja poprosze...
Ja chetnie napiję sie żubróweczki :-) A jaki kierunek to Twój wymarzony? :-) No i oczywiście gratuluję :-)

Gość panga niedotykalska
gratulejszyn,masz w nagrode🌻:P

Gość Seraphine90
Gratuluję, ja akurat jestem na etapie oczekiwania w stresie na wyniki ważnego egzaminu od którego będzie zależała moja przyszłość.

chce zrobic tlumacza, wiem ze to moze potrwac, ale ja zawsze chodzilam swoimi sciezkami wiec nie przeszkadza mi to:P

No to powodzenia zycze wszystkim oczekujacym:D i nie taki diabel straszny wiec sie nie bojcie, ja dzisiaj od rana herbatki na uspokojenie i noc nie przespana, a teraz cala jestem w skowronkach , zwlaszcza ze obawialam sie ze nei zdam, bo moja gramatyka jest straszna a tutaj takie zaskoczenie i to jeszcze jako jedna z lepszych :P powodzonka wszystkim 🌼