Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderterr

ale wstyd!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość asderterr

mam 26 lat. nadal dziewica. spotykam sie z kims od 3 miesiecy. facetowi nasciemnialam ze mialam 2 facetow :O bo wstyd mi bylo. pare dni temu bylo goraco i postanowilam pierwszy raz zrobic mu dobrze. :O naogladam sie filmow i dupa. nie wyszlo. :O musial sam dokonczyc. i ciagle mi syczal ze nie tak, ze tak mam zlapac, w pewnym momencie mialam juz dosc teraz na pewno sie zorientuje ze z penisem nigdy do czynienia nie mialam. wstyd :O od tego czasu jeszcze sie z nim nie widzialam. nasciemnialam ze musialam wyjechac w delegacje i nie wiem co wymyslec. nie przyznam mu sie do dziewictwa. wiem durna, debilka, kretynka jestem :O

Gość dfsgdfgdsfgdf
oj przestan sie przejmowac ,nabierzesz wprawy jeszcze

Gość no.... wstyd.

Gość asderterr
no wparwy nabiore, ale teraz on pewnie zorientowal sie ze nikogo nie mialam :O chyba ze mu powiem, ze tamci lubili tak a nie moja wina ze mu sie to nie podoba :O jezu, ja to mam problemy wiem wiem ale wstydze sie dziewictwa.

Gość ja w wieku 31 bylam
a co to? Grzech jakis czy co? I nikomu nic do tego czy jestem pasztetem czy nie... W koncu to nie wina paszteta, ze jest pasztetem, nie?

Gość ja w wieku 31 bylam
nie dokonczylam. Chodzi mi o to, ze sie nie wstydzilam tego. Nie wiem czego mialas Ty sie wstydzic.

Przyznaj się to nie wstyd a napewno będzie łatwiej wybrnąć z sytuacji :)

Gość asderterr
no ale ja mu powiedzialam ze juz uprawilam orlany chociaz!!! dlatego wstyd. ze klamalam. a teraz nie przyznam sie do klamstwa wiec musze cos wymyslec :O:O:O

Podejdz do kogos na ulicy, powiedz, ze za free obciagniesz, a nabierzesz wprwy.

Gość powiedz mu
muszę sie nauczyc ciebie

Gość oj wyluzuj nie jest tragicznie
hehehe :D ja też pierwszy raz nie bardzo wiedziałam jak to powinno wyglądac i robiłam tak po swojemu :P ale on potem pokazal mi jak to ma byc i później juz było ok :) poza tym nie wiem, ale może każdy facet ma troche inaczej :) ogólnie to różne pieszczoty tamtego męskiego miejsca intymnego są przyjemne podobno.. też zależy co robicie i jak wygląda cała sytuacja ogólnie :D nie wiem jak ocenić Twoją sytuację, ale wydaje mi się, że facet też nie miał jakoś wyczucia.. mógł złapać Cie za ręke i lekko pokierować, też pokazać jak chciałby, i co sprawia mu najwięcej przyjemności.. zawsze możesz poprosić o krótką prezentacje argumentując, że Cie to jara :D hehehe

Gość asderterr
no pokazywal mi ale i tak potem wracalam do swojej techniki :O masakra, juz w polowie zaczelam myslec "jaki wstyd!!!!!!!!" :O:O:O

Gość ujme to tak
Większość facetów jara seks z dziewicą. Dla niejednego jest to marzenie:) Ja nie wiem czego się wstydzisz! Powiedz mu, że jesteś dziewicą i, że sama nie wiesz czemu się od razu nie przyznałaś.

Gość asderterr
no nie przyznam sie teraz. nasciemnialam mu i mi glupio :O:O

Jak Ci pocieknie to dopiero wtedy bedzie awantura.

Gość ujme to tak
byłam kiedyś z chłopakiem, którego np bardzo pociągało to, że jestem dziewicą. Akurat z nim cnoty nie straciłam, ale dało mi do myślenia:) Faceci lubią być pierwszymi. Ja myślę, że tylko w oczach faceta zyskasz:)

Gość asderterr
jak sobie przypomne to... pare dni temu to bylo a ja cviagle rozpamietuje. i ciagle slysze ten jego syk bo za mocno ustami mu robilam, potem mi pokazywal a ja i tak nie umialam :O masakra :O:O:O

Gość Cicho baby
"facetowi nasciemnialam ze mialam 2 facetow" Bardzo mądrze, na pewno mocniej Cię pokocha :D

Ja na twoim miejscu bym się przyznała. Jeżeli zapyta się Ciebie dlaczego go okłamałaś to powiedz mu że się wstydziłaś i nie chciałaś żeby wziął Cię za jakąś dziwną. Pomimo swoich 18 lat wiem co mówię :)

hehe nie przejmuj sie ten facet powinien byc dumny ;) nie rozumiem tez dla czeego dopuscilas do zblizenia skoro mu nie ufasz

alcia dobrze Ci radzi jezeli przy nastepnym spotkaniu ten facet bedzie zachowywal sie w miare normalnie, ufasz mu i chcesz tego to lepiej jak powiesz mu prawde

Żaden wstyd :) Dobrze to o Tobie świadczy,że nadal jesteś dziewicą :) Mój chłopak na początku znajomości twierdził,że ja jestem jego 3.Później zwierzył mi się,że jestem jego pierwszą...Ja zła nie byłam jak się dowiedziałam :) wręcz przeciwnie-ucieszyłam się :) też powiedział mi,że się wstydził powiedzieć;że wolał poczekać na tą jedyną :) Też mu to powiedz :) Jak będzie spoko,to zrozumie :)

Gość asderterr
znaczy ze facet zorientuje sie ze babka pierwszy raz robi komus dobrze? bo niby ssalam, lizalam, wkladalam do ust, reka robilam ale np on chcial troche inaczej/mocniej/slabiej i mi ciagle to mowil. a kazdy facet podobnie lubi??? :O do dziewcitwa i tak musze mu sie przyznac, zrezta nigdy wprost nie powiedzialam ze sie z kims kochalam, ale mowilam ze mialam 2 facetow i o oralu czesto mowilam wiec pewnie sama sie wkopalam ze oral uprawaialm. z seksem jakos wybrne ale z tym glupio mi sie przyznac ze pierwszy raz widzialam na oczy czlonka :O 😭

Gość undead123
wstyd to jest być kims takim jak ja, naprwdę

Gość asderterr
ja wiem ze moze to nie wsty ale znajomi, tv i ogolnie jest mowione ze nie ma dziewcit po 20 i od okolo 2 lat zaczelam sie tego wstydzic i naprawde nie umiem sie przelamac ze to moze byc nagroda. to tkwi we mnie. dla mnie to nie powod do dumy. no ludzie nie mam 20 lat tylko 26! jestem dinozaur :O powiedzcie lepiej co wymsylec zeby wybrnac z tej sytuacji co opisalam :(

heh najlepiej jak powiesz prawde jak facet madry to aby zyskasz w jego oczach ;)

Ja też miałam takie głupie uczucie,gdy pierwszy raz z tym czymś się zetknęłam :) Wprawy nabierzesz nawet nie wiedząc kiedy :) Będzie ok :D

Gość asderterr
no wiem ze nabiore wpary i w ogole powinnam sie przynac. wiem to naprawde. ale jeszcze nie teraz. jeszcze nie jestem gotowa wiec powiedzcie jak wybranac z tego tak ze jak zapyta sie czy pierwszy raz komus dobrze robilam co mu powiedziec zeby myslala ze jednak jakis raz mam juz za soba :O wiem ze to klamstwo bla bla bla, ale nie przyznam sie jeszcze teraz. nie i juz. to blokada psychiczna :(:(