Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam brudne rece

alkohol - macie tak, jak ja?

Polecane posty

Gość mam brudne rece

Sluchajcie, chleje to piwo, bo jest tak beznadziejnie. wypilam 4 strongi i mialam kaca, teraz juz wypilam 3. Zaraz ide spac i bede miala znow kaca, wiec znow chyba wypije. Jest okropnie. Wiecie co, bylam ladna, madra dziewczyna, sudia, superchlopak. I wpadlam w gowno, pilam, zeby byc z nim, teraz pije, zeby przetrwac bez niego. Wiem, ze jest wiele takich, jak ja. Ja was rozumiem.

Gość przestan pic
wiem ze jest trudno ale naprawde mozna przestac. Sama nie pije od 18 dni i mam nadzieje ze uda mi sie dalej wytrwac

mi wystarczyło,że patrzyłam przez 20lat na ojca alkoholika i to mi wystarczyło aby nie pić

Gość a czemu pilas zeby byc z nim
? To jakis menel byl spod budki z piwem, czy co?

Gość mam brudne rece
ja nawet chyba nie chce tego przerwac. jest do dupy i niech tak bedzie. po prostu czuje sie jak smiec i chcialam napisac osobom, ktore maja podobnie, ze ich rozumiem i jest mi przykro. bo mnie rodzina i chlopak nie rozumie.

Gość nie wiem gdzie są
ja też miałam ojca alkoholika i na dodatek brat nie lepszy - to sprawiło, że mam odruch wymiotny na samą myśl o alkoholu

Gość mam brudne rece
pilam, bo mam nerwice i to mi pomagalo, zeby nie czuc lękow. przez rok sie wszystko zjebalo, ja sie uzaleznilam, on i rodzice maja mnie w dupie. wiec pije, zeby nie miec kaca i nie czuc tej rzeczywistosci. jak sie napije, to wszystko wyglada inaczej. Zyje nie swoim zyciem.

Gość mam brudne rece
nikt tu nie jest alkoholikiem?

Gość przestan pic
ja jestem alkoholiczka ale juz nie pije wiec nie wiem co moge ci doradzic

Gość LajzaMineli
No, dobrze ale za co pijesz? Musisz gdzieś pracować? I na kacu pracujesz? Kiepska wymówka - chłopAK CIĘ RZUCIŁ TO ŻŁOPIESZ.