Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Partricia333

Nie chce byc darmowa zabawka,czy cos w tym jest zlego????

Polecane posty

Gość Partricia333

Na wszystkich portalach randkowych i czacie nastala moda zeby uprawiac sex dla sportu,spotkanie-oznacza sex,bo jesli nie...eee,to po co mamy sie spotykac???,takie sa reakcje mezczyzn,gdzie milosc,gdzie uczucie???...a kogo to obchodzi....potrafia obiecywac gruszki na wierzbie,bo probuja wyczuc w jaki desen uderzyc zeby tylko sie zabawic zerowym kosztem Powiedzialam stanowcze nie,nie bedziesz sie mna bawil za darmo...nagle pada wielkie oburzenie ze strony lasych amantow na szybka zabawe,oni chca ,ale wszystko ma byc gratis,no bo jak to tak??? to ty k..wa jestes?? Nie z k..wa to ja nie chce,acha...no wiec gdzie jest blad w mysleniu,gdybym dzielila tylkiem na prawo i lewo,lecz za darmo to bylabym fajna laska,ale ze zdecydowanie ograniczam dobor partnerow (bardzo sporadycznie) i rzadam gratyfikacji to jestem ta zla,ja poprostu nie jestem zabawka,idac z kims za darmo (bez uczuc) czulabym sie ohydnie wykorzystana

Gość 9x2
Przeczytałem tylko 1/3... Gdzie uczucie na portalach randkowych?? Pomyliłaś internet z życiem, oderwij się trochę od niego, jak szukasz kolesia- to nie w internecie