Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaturururu

jade sama nad morze pracowac przy gofrach

Polecane posty

Gość jajaturururu
jelitkowo hehe :p a to najblizej ta prace to tak pewnie we wladku albo pucku bys znalazla ale to juz za daleko pewnie co ? ja mam 18 ;) jeszcze 28 maja mam mature i jade :D

Gość jajaturururu
nie wlasnie, jedna byla chetna ale sie wycofala ogolnie to wola sobie nudne posadki w rodzinnym miescie wziac :p

Gość memberTXX
no wlasnie wladyslawowo, puck czy inne takie okolice to troche daleko a szczerze mowiac sama troche bym sie bala jechac do pracy z noclegiem. Z kolezanka to co innego:)

Gość 78788888
A ile zarobisz za godzinę??

Gość ghcdhdf
podziwiam Cie, w zyciu nie pojechałabym sama nad morze do pracy jeszcze na tyle czasu..

Gość jajaturururu
1300 na miesiac mam dostawac. jakas wielka kasa to nie jest ale zawsze cos. no mi tez sie samej nie usmiecha ale nie bede rezygnowac tylko dlatego ze nikomu innemu sie nie chce :p zwlaszcza ze w moim miescie to takie nudy sa ze pierdolca mozna dostac. i moze mnie kolezanki na tydzien odwiedza i koledzy w sierpniu maja tam byc jakos dam rade ;)

Gość jajaturururu
ja moge byc twoja kolezanka:p

Gość memberTXX
A Ty bedziesz pracowac 5 dni w tyg czy 7? Jak cos bede czekac na maila:) nawet jak bedzie to dla mnie za daleko to zawsze moge napisac poprostu do Ciebie jak sie pracuje :)

Gość jajaturururu
7. ok bedzie mi bardzo milo :p

Gość memberTXX
ooo 7 dni po 12 h to dosc duzo, i dosc maly zarobek jak na ta prace. No ale mam nadzieje ze bedziesz zadowolona. I mi kasa tez jest potrzebna wiec moze tez bym sie zdecydowala ale te 7 dnii troche odstrasza bo zero czasu dla siebie

Gość jajaturururu
no wiem wlasnie .. ale przyjelam bo i tak juz wiekszosc prac pozajmowanych , ludzie juz od marca dzwonia i chwytaja te lepsze :) bardziej platne sa sprzedaze w bikini ale jakos mnie to nie przekonuje :p

Gość jamajka53
7 dni w tygodniu po 12 h daje 84 h tygodniowo, razy 4 tygodnie w miesiącu to 336h. 1300 za miesiąc podzielić na 336 = niecałe 4zł/h. ..szczerze mówiąc, to głodowa stawka, wyzyskują ludzi. w Warszawie poniżej 10zł/h stawka przeważnie nie spada, nawet netto. Ale skoro nic innego nie było, to też dobrze:) wiadomo, zawsze to coś

Gość Castrooo_
Minęły 3lata. Już zapomniała że miała taka robotę a ty tu jakieś wyliczenia robisz :-D