Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mryska;)

chcialabym isc na studia :

Polecane posty

Gość mryska;)

PEDAGOGIKA specjalności WYCHOWANIE PRZEDSZKOLNE I EDUKACJA WCZESNOSZKOLNA Z JĘZYKIEM ANGIELSKIM, z tym ze z polaka jestem przecietna, zdaje w tym roku poprawkowy ustny, anglika lubie sie uczyc, lecz w tym roku zdawalam poprawkowy ustny 55%(gdyz mialam tylko godz tygodniowo a 6godz niemieckiego) Bardzo lubie uczyc, lubie dzieci, chcilabym byc nauczycielka i lubie angielskii(chociaz nie umiem go perfekcyjnie pisemny 69%, ustny 55%)...jak myslicie mam szanse?? pamietajcie ze z polaka bylam uczennica 3 a z angola 4

pewnie spróbuj, czemu nie. najwyżej ci nie wyjdzie. ale zawsze warto spróbować

Gość TO IDŹ

Gość fcwgvxsgfvxfvxfd
wybierz jakies ambitne studia a nie idziesz na łatwizne - na studia typu pedagogika, socjololgia, psychologia ida same głąby, potem płacz ze bezrobocie

Gość mryska;)
ale mnie nic nnego nie interesuje;/;/ nie lubie ekonimi, lubie uczyc, dzieci, angielski

Gość Luizjana234
fcwgvxsgfvxfvxfd co za bzdury, przecież ktoś musi być nauczycielem! A niby co ma skończyć taki nauczyciel klas młodszych jak nie pedagogikę? Jeśli to cię interesuje, do tego w życiu dążysz, lubisz dzieci i masz do nich odpowiednie podejście to próbuj, co ci szkodzi? Prawda jest taka, że możesz na tym tylko zyskać. Jeśli nie spróbujesz to później będziesz żałować, a jeśli spróbujesz i przekonasz się, że to nie dla ciebie to najwyżej za rok pójdziesz na coś innego, ale przynajmniej będziesz wiedziała, że próbowałaś.