Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i załamana

utrata bliskiej osoby

Polecane posty

Gość smutna i załamana

Dziś odbył się pogrzeb Taty mojej najbliższej przyjaciółki... nie umiem sobie z tym poradzić :( nic mi nie poprawia humoru ani na chwilę jestem wręcz nerwowa i usiedzieć na miejscu nie mogę... poradzcie mi coś jak poradzić z tym sobie;( jestem totalnie załamana :( wiem,żę potrzeba czasu ale ...

kochana niestety uczucia ludzkie takie sa:( ze często cierpimy po stracie kogoś bliskiego:( ale musisz myśleć pozytywnie. ze była i wspominaj to co było piękne:) myśleć i modlić siee aby tam na gorze jej było dobrze :)

Gość bojabojaboja
Teraz ładna pogoda to możesz spacerować jak Cię nosi. Jak nie możesz usiedzieć na miejscu to weź się za porządki. A najlepiej myśli zajmują książki, ewentualnie filmy, ale na krócej. I najlepiej poszukaj w otoczeniu osoby, której możesz się wygadać albo po prostu która dotrzyma Ci towarzystwa jeśli nie masz ochoty o tym mówić.

Gość smutna i załamana
ona teraz ma tylko chłopaka i przyjaciół .Nie ma rodziców:( dziś był pogrzeb ;( Mojemu chłopakowi trułam i płakałam ;( nic to nie pomaga.Nad niczym się nie umiem skupić :( nie umiem sobie z tym poradzić :(

Gość bojabojaboja
To nie tylko, ale aż. Niektórzy po śmierci rodziców zostają sami jak palec. Jak ma się w takiej chwili obok bliskich, to wierz mi potrafi się to docenić.

Gość smutna i załamana
;( chyba pójdę spać :( chociaż w taki sposób zapomne na chwilę :(

a z kim teraz mieszka i ile ma lat?:( masakra,niech chłopak jej daje duuuuuuuużo milosci.:(

Gość horsycja 20
ja tak miałam w gimnazjum, jak zmarła moja najlepsza kolezanka z która miałam nastepnego dnia się zobaczyc... a prawie rok temu moj dobry kolega... który odebrał sobie niestety zycie ...:,( N... M...

Gość smutna i załamana
chłopak się do niej wprowadził bo ona jest jedynaczką :( Ma 22 lata, w pierwszej klasie gim zmarła jej mama :( teraz tato:(

Gość lateksowe wdzianko
jak ty sobie nie mozesz poradzic ze smiercią bądź co bądź obcej dla ciebie osoby, to co ma powiedziec twoja przyjaciółka??? przestań sie nad sobą użalać i jej postaraj sie pomóc

Gość lateksowe wdzianko
jak dla mnie to jest prowo faceta dopiero pochowali a koleś już sie wprowadził do domu tej laski :D:D:D:D:D:D:D

na co zmarł jej tato?:( bardzo Ci współczuje,daj jej dużo przyjaźni

lateksowe wdzianko-widać,że jesteś pojebem,który całe dnie siedzi na kafe i według Ciebie istnieje tylko jakieś "prowo" żal zjebie. Wyobraź sobie,że może odrazu po tej wiadomości zabrał pare manatek i się przeprowadził by nie była sama.

Gość smutna i załamana
On nie był dla mnie obcy:( często z nim rozmawiałam,śmiałam się . . . to nie jest prowokacja z takich rzeczy się nie żartuje ... ehh sorry Ona nie ma rodzeństwa.... jak sobie ma z tym poradzić... sam w domu... Teraz chlopak jest dla niej oparciem największym oparciem... Zmarł na raka :(

Gość smutna i załamana
Ewcia masz rację.On w ten dzień co zmarł był u niej i przy niej gdy sie to stało..był z nią i będzie z nią teraz mieszkać...

Gość lateksowe wdzianko
[zgłoś do usunięcia] *Ewcia* lateksowe wdzianko-widać,że jesteś poj**em,który całe dnie siedzi na kafe i według Ciebie istnieje tylko jakieś "prowo" żal zj**ie. Wyobraź sobie,że może odrazu po tej wiadomości zabrał pare manatek i się przeprowadził by nie była sama. zjeb to cie zrobił:P nie każdy płaszczy dupe cały dzien przed kompem jak ty pasożycie, masz strasznie ograniczony zasób słów, skoro potrafisz tylko napisać "żal zjebie" :D:D:D:D a czemu ten chłopak sie wczesniej nie przeprowadził??? co, tata by nie pozwolił, co?? a teraz hulaj dosza, piekła nie ma :O jak zmarł na raka, to na pewno troche chorował, wiec nie pitolcie, że nagle go potrzebowała, bo na pewno cały czas było jej ciężko, a nie tylko po smierci :O

Gość lateksowe wdzianko
* dusza miało być

Gość smutna i załamana
od początku choroby z nią był...jak był w szpitalu też u niej mieszkał i tata o tym wiedział bo powiedział że tak będzie lepiej...lateksowe wdzianko wejdź na luz...