Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najwiekszy hardcore w sexie

Najbardziej perwersyjne doznania w waszym sexie

Polecane posty

Gość Najwiekszy hardcore w sexie

Zalozylam ten temat aby dowiedziec sie o waszych najbardziej perwersyjnych doznaniach w sexie. Pozwole ze zaczne ,ale chyba bedzie ciezko by ktos mnie przebil :) a wiec: wraz z chlopakiem mialam wiele doznan przez sex analny przez piss czy dominacje ale najwieksza glupota i doznaniem bylo gdy bo ostrym sexie w moje usta, po polknieciu spermy mojego chlopaka, zdecydowalismy sie na wiekszy krok (bo w zyciu trzeba doznac wszystkiego) - najpierw zacza moj chlopak i zrobil stolca na moje piersi po czym ja odwzajemnilam sie tym samym tyle ze na jego brzuch po czym przeszlismy do ostrego calowania z owym ekwipunkiem na naszym ciele. teraz czekam na Wasze doznania.

Gość Łysy zboczeniec
Ja z moja dziewczyna posunelismy sie do tego zeby zamienic sie rolami i moja dziewczyna zalozyla sztucznego czlonka i zaczelismy sie kochac nie musze chyba mowic jak ale dla nie wtajemniczonych poprostu penetrowala moj odbyt... pozdrawiam

Gość OMG OMG OMG
Zwierzeta nie ludzie!! :O:O:O

Gość Krzysfajnygosc
Ja uprawialem sex z moim kolega w nozdrza, krotko mowiac ruchalismy sie w nos.

Gość Kolorowa Dorotka
Fajnie macie na chacie ;)

Gość Aniaszczuplarura
oj to musialo byc nieapetyczne. Ja z moim chlopakiem lizalismy sobie stopy wkladajac sobie naprzemiam rozne rzeczy z asortynemtu rtv w odbyt.

Gość Urodzinowo
Nie ma takiego sexu !

Gość Dorotawyuzdanaagentka
Ja naprzyklad doznalam hardcoru z moim mezem w ubikacji. Otoz dymal mnie od tylu w odbyt, przy pomocy kija od mopu draznil moja pochwe a zeby bylo bardziej hardcorowo wkladal moja twarz do ubikacji po czym spuszczal wode co powodowalo podtopienie i dodawalo pikanteri calej akcji.

Gość Emilkazolw
to jest jakies nienormalne. ja chyba bym tak nie potrafila jak wy. Naprawde jestescie hardkorami

fuuuj:-O to ja już nie chcę wszystkiego spróbować..

Gość to wszystko to bujdy
ale macie fantazje bleeee

Gość Karolajebanekurwisko
ja to ostatnio na wakacja dawalam sie ostro. Bylam w Nigerii i tam stado murzynow wzielo mnie na ostro na drzewie przywiazali mi rece do drzewa i ladowali mnie o tylu bylo ich chyba z 15 po tamtej akcji nie moglam usiasc przez tydzien

Gość Martawojowniczkapindola
Moje nawieksze doznanie wcale nie bylo jak w waszym przypadku z chlopakiem. Sprobowalam sexu z moim chomikiem. Wlozylam go do swojej pochwy po czym on szalal(biegal w kolko)tak jak w swojej klatce. Czasami jak cos ugryzl to mialam ochote wylac orgazmem.

Gość NietrzezwaIwona
Karola..ja jak bylam w Keni uprawialam sex w cyganami. Caly sek polegal na tym ze boss cyganow posuwal mnie w buzie jego mlodszy syn wlozyl tamburyno do pojej pochwy po czym zaczal w nie kopac a corka bossa zrobila z mojego odbytu azyl dla suszonych bakalii.

Potrenuj stulejko :O Tak naprawdę to się KUPY nie trzyma. :O Jest suche jak krowi placek i zapomniałeś o podstawie :O To wszystko co przyjmujesz na swoją szczurzą klatę, musi PAROWAĆ!!!!