Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasica135

rozmowy na luzie o seksie

Polecane posty

Witam. Chciałabym zaproponować rozmowę o seksie.Na zupełnym luzie ale i na przyzwoitym poziomie.

Gość hej hej hej1
ja pogadam.

Gość na luzie to nikt...
...gadac nie bedzie bo kazdy woli waskie :o:P

a co ci daje taka rozmowa

Gość wstydam się
A o problemach z seksem też można porozmawiać? :(

O problemach też można. Mogę zacząć, uprawiam sex i mam męża który jest naprawdę nudny w łóżku. Niby jest seks ale wolałabym robić całkowicie coś innego niż to i to z nim.

Gość ciekawska kobieta
To może doprecyzuj o czym byś chciała konkretnie porozmawiać, bo seks choć krótkie słowo, to zagadnień kryje wiele ;) Może dzięki temu rozmowa się rozkręci:)

Gość nowydzikusek
to moze powiedz jakie amsz preferencje? moze Twoj poprostu czuje się przytłoczony ogromem pozycji i nie jest w stanie Ci sprostac :P

a o czym byś chciał dokładnie pogadac....dlaczego twój maż jest nudny w łózku?? tak wogóle

Nie znam definicji dobrego poziomu. :O Czy jakoś jest to powiązane z kulturą osobistą ? Bo nie wiem na co mogę sobie tutaj pozwolić :P :D :D

Gość 25646856
ja chetnie pogadam, mam pytanie, co zrobic jak facet ma problem ze wzwodem? kochamy sie raz jednak to za mało a drugi raz nie może;/ macie jakies pomysły albo cus??

Gość nowydzikusek
musisz go dobrze popiescic, poza tym niech chlopak przestanie tyle pić bo zazwyczaj od alko wlasnie sa problemy ze wzwodem

Można z nim pogadać, spróbować coś zainicjować. A dlaczego inny nie wchodzi w grę?

moze za szybko, chcesz mu znowu postawić. Trzeba dac facetowi czas się naładować, póxniej super fajnie popiescic i nie ma bata musi stanać:) za drugim razem facet moze dłuźej:)

skoro ma męża to nie wchodzi:) nie każda ma chęc na kochanka..moze i chęć ma ale kac moralny póxniej jest większy:)

Gość nowydzikusek
No tak, Tyle , że za chwilke konczy sie szal na pisaniu i znowu zaczyna czegos brakowac i szuka sie juz w realu a to cienka linia po ktorej nie kazdy daje rade stapac ;D

Jak już to zrobisz to się przekonasz, że kaca moralnego nie ma. Tak naprawdę każdy jest zdolny do zdrady, tylko nie zawsze są ku temu odpowiednie bodźce.

Gość nowydzikusek
Unloved zdradzasz czy bylas zdradzana ? skad Twoje doswiadczenie? I czemu jesli mozna wiedziec?

a jakie bozdżce masz na mysli?? oczywiscie, że kac moralny jest i maja go głównie kobiety...

Zdradzam, więc znam to z własnego doświadczenia. Kiedyś sądziłam, że nigdy nie byłabym do tego zdolna, potem obawiałam się, że będę miała straszne wyrzuty sumienia, ale jak to zrobiłam to tylko się dziwiłam, że żadnych wyrzutów nie mam.

Gość nowydzikusek
A to moze porpstu zdradzany nie jest tym kogo bys chciala miec ;) P.s. fajny blog :D yyy Czekam na więcej wpisów ;)

Gość nowydzikusek
Swoją drogą, chyba mąż autorki wrócił, że tak się szybko zawineła ;) Unloved skąd jestes? o ile to nie tajemnica