Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Rudaaaaaaaa ..................
kurde nie wiem jak to jest z tym wychodzeniem z ciała nigdy o tym nie słyszałam albo raczej jak słyszałam to w bajkach... Ale muszę przyznać ze jak czytałam waszą konwersację wyżej to coś mi się przypomina...Mam takie coś, że jak śpię to z otwartymi albo półotwartymi oczętami (mam tak genetycznie zbudowane powieki, mój ojciec, brat, dziadek -wszyscy tak mają) i dlatego często nad ranem , albo jak śpię w dzień to mi się śni to co mam przed sobą np na ścianie. Jest to albo element snu albo jakiś jego motyw. Dlatego często wieszałam sobie fajne plakaty na ścianie na którą miałam widok leżąc na łóżku. Kiedyś miałam problemy ze snem i dlatego zakupiłam melatoninę. Zasnęłam popołudniu przy zapalonym świetle.Do dziś nie wiem co mi się przytrafiło, ale ciarki mam jak o tym pomyślę. Więc tak, czułam się tak jakbym się obudziła, widziałam dokładnie pokój z położenia lezącego na łóżku, ale nie mogłam się ruszyć, próbowałam "myślami" podnieść rękę żeby ją zobaczyć ale nie mogłam tego zrobić, nie miałam siły. Nie była to do końca pełna świadomość, ale "w miarę" świadoma byłam. Byłam przerażona, w końcu zrozumiałam że śpię i to taki rodzaj snu więc zaczęłam mocno starać się obudzić. Jak się obudziłam to byłam w takim szoku, ale nikomu o tym nie mówiłam. Nawet nie próbowałam bo samej mi to się wydawało takie nierealne, ale teraz myślę że może coś w tym jest :o nie wierzę w duchy itp raczej trudno mnie wkręcić w takie opowieści, nie wierze w reinkarnację, w diabełki itp. Podobna sytuacja przytrafiła mi się jeszcze ze dwa razy (raz po Marii) ale nigdy nie była tak intensywna i realna. Przyznam szczerze, że jakby mi ktoś coś takiego opowiedział i bym nie miała takich "schiz" to bym nigdy nie uwierzyła w to :D ale Desperado ja Ci wierzę , naprawdę!

Mi się kiedyś śniło że Jezus płakał krwią i ja chodziłam z miską i łapałam te łzy do miski. Nigdy tego nie zapomnę. Innym razem śniło mi się że jestem Jezusem (byłam facetem) i nikt mi nie chciał uwierzyć i rozmawiałam z Bogiem i on mi mówił żebym była cierpliwa że ludzie zrozumieją :D Pamiętam też sen że siedzę na lekcji i się nudzę nagle coś mnie swędzi nadgarstek patrzę i mam tam ranę a z niej wychodzą takie robale: http://www.nyworms.com/images/mealwormsbigpic.JPG Masakra nie? Ale Twój koszmar Tomek to musiał być horror, nie zazdroszczę :o niektóre sny są takie realne...Dziwne to jest A miał ktoś z was sny prorocze? Mojemu bratu się śniło że zdechł mój piesek i na drugi dzień zdechł, masakra nie?

Gość Tomek Kowal
Jejciu- nie sądziłęm że istnieje coś takiego jak łapacz snów :) Pewnie, że to ma działanie placebo, podobnie jak ,,wzgórze mocy", wisiorki, talizmany, telefoniczne wóżki zza siedmiu mórz, splunięcia przez lewe ramię, gdy czarny kocur przebiegnie drogę etc. No- z robakami to musiała być masakra :) :) cena - od 9 PLN za taki łapacz... To jeszcze idzie wytrzymać .. :)

Gość Tomek Kowal
Szkoda- dziś śniłem, że jestem w opuszczonym budynku- jakiś poprzemysłowy krajobraz, przeciskałem się przez maleńkie drzwiczki oznaczone trupią główką , wszystko czarne, ciemne i mroczne.

Gość Tomek Kowal
A kiedyś śniło mi się, że byłem w pracy, a moim szefem okazał się.. Lucyfer, demon piekieł. Wchodzę do gabinetu szfea i od razu znajduję się w piwnicy-mrocznej, zatęchłej, zagrzybionej. Szef ma kilka metrów wzrostu i jest cały pokryty nagimi dziewczynami- one wiją się na nim jak robaki. - Widzę, że odkryłeś mój sekret- powiedział. - Kim jesteś?- zapytałem. -Lucyferem, demonem piekieł.- odpowiedział takim ciepłym, hipnotycznym głosem. Zaraz do gabinetu weszli jacyś ludzie i szef wrócił do normalnej postaci, lae później wszystko spowolniło, ludzie zaczęli się ruszać i mówić bardzo ospale. - Oni nas nie słyszą- widzisz, zatrzymałem czas-powiedział szef , a jego głowa zamieniła się w głowę kozła. Zaczął do mnie coś mówić takim ciepłym, hipnotycznym ojcowskim głosem... Chyba przekonywał do uwierzenia mu... JAKO JOLKA 234 PYTAŁEM O TEN SEN NA KAFE. DORADZILI MI- MNIEJ TELEWIZJI :D :D

Gość Tomek Kowal
Lepiej nie... Alkohol lepszy, choć też zwodniczy aae dragi... lepiej nie

Gość Tomek Kowal
Dobra, twoja sprawa...

O kurde ten sen z Diabłem-szefem musiał byc czaderski :D Oj Desperado ja w Twoim wieku też chciałam spróbować wszystkiego i powiem Ci że w filmach wygląda fajniej ;) Ja mam często bardzo realistyczne sny, przynajmniej raz w tygodniu śni mi się ze latam i to bardzo realistycznie, jest to męczące tak jak pływanie, naprawdę jestem w stanie sobie bardzo precyzyjnie wyobraźić sobie jak to by było latać... Dlatego teraz już od dawna nie mam zajawy na chlanie i dragi, ale na paralotnie...Zobaczymy co z tego będzie ;) Ten łapacz snów kupiłam kiedyś dawno dawno bo mi się spodobał jako dekoracja pokoju i potem się dowiedziałam jakie ma "zastosowanie" :D

Myslę że jak zobaczysz to zmienisz zdanie :D

tzn jak spróbujesz bo nie ma się czym zachwycać polecam też film, mój ukochany : http://www.youtube.com/watch?v=B61oAU2PWbg jest cały na youtubie POLECAM!!!

Gość Tomek Kowal
Cześć Ruda- ale się śmiałem, gdy oglądałem to pierwszy raz- klasyczny przykład groteski :) Czarny humor- W TAKIM STANIE przestrzegać przed narkotykami :D

no może będziesz miała bajeczny trip a może uwierzysz że umiesz latać i wyskoczysz z 10 piętra :( to co ja widzialam co ludzie robią po grzybach to bym wolała nie pamiętać .... :o ale Twoje życie Twój wybór

Tylko tam jest hiphopowa muza raczej ale takto jest super 9nie można wieć wszystkiego) chodzi mi raczej o treść merytoryczną tego filmu :D

ja spadam na razie buziaki paaaa

Gość Tomek Kowal
no to cześć, Ruda

Gość Tomek Kowal
he he -mam takiej welkości dziary na przedramionach jak ten pan literat a ten film offowy kiedyś zacząłem ogldać na YT i chyba Hip hop zniechęcił :) To zrobiło SKY Piastowskie? z tej taniej wytwórni polecam ,,Dzień w Którym Umrę"- ten film znaczy dla mnie tyle, co Big Lebowski dla Desperado :)

Gość Tomek Kowal
Właśnie- CO TO ZA ZESPÓŁ GRA NA POCZĄTKU SATANKA? Riul Doamnei??

Gość Tomek Kowal
Z dupy ci powróżę :D :D

Gość Tomek Kowal
Piszą, że Mortal Treason - A Walk Thru the Woods i mają rację Lubisz screamo?

Gość Tomek Kowal
cześć 100% Piszą w wiki, że to grupa grająca deadcore, ale nie ma growlu, tylkko screamo wrzask, więc to chyba bardziej screamo :) jest łeeeeeeeeeeeeeeee- jest fajnie :)

Gość Tomek Kowal
CZy MArina to satanistka? ooł ooł ooł nawet rozpoczyna się ,,mrocznie: :D pewnie to piekielne zawodzenie strąconych grzeszników :D

Gość Tomek Kowal
Posłuchaj zespołów grających posthardcore/screamo- świetny wrzask

Gość Tomek Kowal
Leciuchny ten growl, wtopił się w tło :) To nie to, co gruby bas Adasia ,,Doda" Darskiego :)

Gość Tomek Kowal
właśnie screamo to są wrzaski- scream to po ingliszowemu wrzask :) Marina to bez wątpienia ukryta, podskórna satanistka, puśćcie jej piosenki od tyłu- napewno wyjdzie coś w stylu ,,Heil Abbadon, heil Lucifer, heil Satan" :D :D To taka taktyka, podprogowy przekaz!

Gość Tomek Kowal
klip fajny muza fajna- jak ktoś lubi :) Parodia black metalu :) http://www.youtube.com/watch?v=3SnKkS8SCOA Pomimo tego, że chłopaki nabijają się z mojego ulubionego gatunku- straszszszsznie lubię ten kawałek. Co z tego, że to parodia- muza broni się sama :)

Gość Tomek Kowal
nie pójdziecie, bo piekiełka nie ma :D :D Możemy grzeszyć śmiało