Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
W tle ten stary domek, w którym się zastrzelił :(

Gość Tomek Kowal
Bo to byli mili chłopcy, którym metal uderzył do główek... Nie to, co psychopata GG Allin :) Ale- mogło być gorzej- mogli śpiewać pop, uzależnić się od operacji plastycznych i skończyć bez nosa z odpadającą twarzą jak Jackson :) Lepsze wąchanie padliny, niż słoik z protezami nosa w szafie (po śmierci Króla Popu znaleziono takowy w jego domu) :)

Gość Tomek Kowal
Masz szczęście- 17 lat- to już byłabyś dla niego za stara :) Mogłabyś się czuć bezpiecznie, nie to, co kilkuletni chłopcy. Fajnie go tłumaczą ,,fani- obrońcy"- Michael nie był pedofilem, miał duszę małego chłopca i lubił ich dotykać, chodzić z nimi spać- ale bez jakichkolwiek podtekstów seksualnych- czyste koleżeństwo, jak chłopcy w jednym namiocie na biwaku. Żenada. Do tej pory nie wiadomo, jakiej był orientacji a te dzieci (łącznie z tym , które mało nie sfrunęło z jego objęć na balkonie) prawdopodobnie nie są jego biologicznym potomstwem .

Gość Tomek Kowal
jejciu- pamiętałaś o NONKONFORMIŚCIE :) I żegnasz się po mojemu :D Dobranoc, niech ci się przyśni wyzwolony, lubelski bus bez szmatławych reklam ! Niech Ci Bonzo gra we śnie :)

Gość Tomek kowal
Co do Ipek to nie mam pewności, ale to chyba ukryty transik, natomiast Anna Varney Cantodea, mistrz(yni) smutnych piosenek w starym stylu to z całą pewnością transwestyta :) Polecam zapoznanie się z twórczością Sopor Aeternus :) Kawał dobrej muzy, nie ortodoksyjnej jak ostry hip hop, rap, czy black, death metal. http://spf.fotolog.com/photo/63/13/32/lacrimaeternus/1194390506_f.jpg http://demiart.ru/forum/uploads2/post-39263-1234442818.jpg Nawet ją wyrzeźbili: (to moja obecna tapeta na pulpicie :) http://fc03.deviantart.net/fs47/f/2009/190/d/d/Anna_Varney_Cantodea_by_Rumpelstilzkin.jpg

Gość Tomek kowal
Sam nie wiem, dlaczego w poprzednim poście wkleiłem dwa razy ten sam link?? Chyba Satanek mi pomieszał szyki :)

Gość Tomek kowal
Był mężczyzną, ale mu to niezbyt odpowiadało :) A skoro jest transseksualna, znaczy- że jest po operacji :) Ale nie koncertuje, wywidaów udzielała odsyłając odpowiedzi faksem (teraz pewnie mailem). Te zdjęcia są zabójcze - kwintesencja mrrroczności :)

Gość Tomek kowal
Spokojne, acz ładne :) Fajnie musi mówić takim dyszkantem :) :) Sopor Aeternus jest mroczny, ale z klasą :)

Gość Tomek kowal
Polecam To nie wada, jeśli tak ma od urodzenia :) To może być nawet milusie :)

Gość Tomek kowal
Niech żyją weseli ludzie!!

Gość Tomek kowal
(Smutni też niech żyją)

Gość Tomek kowal
Czytałaś ich biografię :D :D :D Miluśnie :D No, ale to jest dla fanów, nie wyobrażm sobie Majki jeżowskiej czy Mandaryny, ktora by się tak zachowywała :D

Gość Tomek kowal
Majka Jeżowska rzucająca padliną- to przebiłoby nawet Borysewicza, który w 1986 naćpany na koncercie z okazji Dnia Dziecka zrzucił sopdnie i pokazał przyrodzenie przed dziećmi :D Matka mi opowiadała, że później był artykuł w gazecie pt ,,Co pokazał Lady Pank" :) :)

Gość Tomek kowal
Cyt. za Wikipedią 1 czerwca 1986, podczas wrocławskiego koncertu z okazji Dnia Dziecka, miał miejsce słynny incydent wrocławski, polegający na obnażeniu genitaliów przez muzyka.

Gość Tomek kowal
ja nie :( Daj link :)

Gość Tomek kowal
krew, metal, flaki, śmierć i szatan Dobre na tytuł wiersza :)

Gość Tomek kowal
Ja widziałem tylko ten clip jak Panasewicz rzuca butelką ... Nie, żebym chciał zobaczyć penisa Jana Bo, ale to takie słynne wydarzenie...

Gość Tomek kowal
No pewnie, fiutek i jajeczka długowłosego Hosta rządzą Cześć :)

Gość Tomek Kowal
Stary polski rock, punk, punk rock- rulezzzzz... http://www.youtube.com/watch?v=4xiiPBGXWIQ widziałem tych panów na żywo, możliwość śpiewania tego wraz z tłumem- priceless... :) Black metal jest świetny, ale jak można nie lubić dobrego polskiego rocka? Jeśli ktoś woli Akona, czy inne pop- gnioty zza oceanu... to szkoda :( Lubię te smutne, prawie płaczliwe momenty w głosie Siczki.. http://www.youtube.com/watch?v=9Q7JdFiM5Vk

Gość Tomek Kowal
No i się nie wkleiło się- zakazik hotlinkowania :) Przecz z fanatyzmem w jakiejkolwiek dziedzinie życia! No, chyba, że chodzi fanatyczną miłość, fanatyczne oddanie się jakiejś pięknej idei, wolontariat, itd. Żadna przesada i zamykanie się na innych nie jest dobra ani mądra.

Gość Tomek Kowal
taaaaakkkkk!!! Też ze mnie słaby patriota. Dla mnie może nie konturem na mapie, ale nie czczę Mazurka ani Orła Białego jako świętości. To tylko symbole i nikt mi nie będzie mówił, że mam je wielbiś I BASTA, BO TAK- I NIE MAM WYJŚCIA

Gość Tomek Kowal
* wielbić. Nie umarłbym za Ojczyznę- zgadzam się z ,,rżnij karabinem w bruk ulicy" :) Za Polskę nie poszedłbym walczyć na froncie- a dopiero za jakiśtam Irak, dla kasy, w obcym konflikcie, za Busha, nigdy....

Gość Tomek Kowal
Gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin Pobłogosławić twój karabin, Bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba, Że za ojczyznę - bić się trzeba Nie chodź na religię pier*dol to , skoro masz takie poglądy

Gość Tomek Kowal
Prawda, buc, pewnie myśli tak: Inni to pedały, śmiecie, motłoch, który trzeba nauczać kijem, a nasz krzyż jest kochany, święty, nasze pisemko jest święte, obrazy z koronami na łbbach- przenajświętsze. Do nas trzeba się modlić, klękać, spowiadać się w upokarzającej formie, dawać nam kasiorkę, dużo kasiorki, bo to ku chwale Bozi, my jesteśmy nadludźmi, pasterzami ludzkiego bydła, mamy czarne sukienki- mundury, mieliśmy Papę w Rzymie- więc nam nie podskoczysz! Nie będą pedały podskakiwać Ups! Któryś z naszych okazał się być NONKONFORMISTĄ? Wara od kościoła, to był tylko incydent, zamknąć, się, a może to nie prawda, kto obraża nas- obraża kościół i Jezusicka i Maryję zawsze z błoną. Bóg z nami, Pis z nami- któż przeciwa nam?

Gość Tomek Kowal
Taaaaak... Roger Waters to guru sekty Techno, która podstępem pragnie się wedrzeć do umysłów młodych!! On jest Technopapieżem i ma technopastorał, mieszka w Technogandolfo i wierzy w Technojezusa :D Najlepiej byłoby go spalić na stosie , tak jak to nasi kochani księża robili kilka wieków temu :D

Gość Tomek Kowal
Trytkowi- nie napluć w twarz nie, kamieniem, bejsbolem, albo czymś innym ciężkim w ryj, by wbić mu trochę normalności i wybić zło :D