Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Kur*wa mać- a w naszej Posce za nazwanie w żartobliwym klipie dody blacharą Mieszko i spółka przegrali sprawę w sądzie apelacyjnym :( :( W Polsce nie ma wolności słowa- Maleńczukowi się udało z wyliczanką o politykach- Wolność słowa właśnie- bo musiał podejąś do wykonania po megajajcarsku i nikt się nie mógł obrazić :(

Gość Tomek Kowal
Urwałem rozmowę niezależnie ode mnie, psHePrAsHaM :D

Gość Tomek Kowal
Trochę mógł się postarać bardziej z tą maskotką- np zrobić satanka- pacynkę, który by ,,kłapał" buźką, napisać katrkę w czołówce ładniej, na komputerze, trochę nioedoróbek jest. Wychodzi trochę nazbyt amatorsko, ale pomysł przedni :) :)

Gość Tomek Kowal
Cudowny pomysł, aż chce sie wyjść na miasto z takim satankiem na łapce :D

Gość Tomek Kowal
w TV za ścianą leci Mariolka Krejzolka kabaretu Paranienormalni znasz? Mam podobną koleżankę, jeśli chodzi o zachowanie :D

Gość Tomek Kowal
A znam taką jedną..... Ona kiedyś powiedziała najgłupszą rzecz świata- napisać jaką?

Gość Tomek Kowal
mówię jej: ,,- Wiesz, ja trochę jestem NONKONFORMISTĄ" Jej oczy zrobiły się okrągłe ze zdziwienia ,,- Znaczy że... że kogo chcesz bzykać? DZIECI??????????"- zapytała z nutką przerażenia w głosie :) Zamarłem, dusząc w sobie śmiech :) Nie wiem, jak mogął pomyśleć, że NONKONFORMISTA to to samo co PEDOFIL ?????? Przecież te słowa wcale nie są do siebie podobne :) Grzecznie wyjaśniłem,jej, że jest w lekkim błędzie :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal
No nie na świecie, ale chyba największa głupota, z jaką się spotkałem :) Tak, nonkonformista, pederasta- no pewnie! Zawsze powtarzam- mądra jesteś :)

Gość Tomek Kowal
No w moim nie, ale to chyba normalne- nie jestem 17 letnią dziewczyną. Moi znajomi nie śmierdzą siarką i nie piją smoły zagryzając kotami i hostią wykradzioną z kościoła, który spalili, ale nie znam zbyt dużo SwEeTaŚnYcH LaSeChEQ, a PoKeMoNiAsTe PiSmo ZnAm TyLkO z NeciQ :D

Gość Tomek Kowal
Kurde- tak się fajnie pisze :D :D :D :D

Gość a jakby Twoją matkę nazawali
kurwą to to by była wolnośc słowa czy chamstwo?

Gość Tomek Kowal
Przemiły bracie, witaj, widzę, że chcesz do nas dołączyć w fajnych i miłych rozowach o muzyce i kolorowych samochodach. Zatem witaj, przemiły gościu, wiedz, że już Cię lubię :) Ale zanim wymienimy więcej uprzejmości- racz zdjąć te gumofilce, bo trochę od Twej światłej osoby gnojem i ścierwem wali.

Gość a siedzenie w domu
oszukiwanie i naciaganie własnej babci picie do kompa oglądanie tv i "buszowanie" po sieci całe dnie użalanie się nad sobą gadanie o sobie zakładanie wątku o sobie na kafe jest mega intelligent? czy raczej krejzolek-tomek z Ciebie?

Gość a skad takie wnioski????
blachara to po prostu dziwka dajaca dupy kolesiowi bpo ma fajną brykę więc można inaczej anzwac kurwa, dziwka, więc nazywanie kogokolwiek blachara jest chamówą więc nie mów ze to wolność słowa, a jakby Twoją matkę nazwano takowo lub coś na ten gust to by Cię nie zabolało?

Gość Tomek Kowal
tak samo milusie jak Twoje plucie jadem, kochasiu. Tak samo jak twoja masturbacja emocjonalna poprzez obrażanie mnie przez net Tak samo jak to, że myślisz, że jak tu porzygasz, to będziesz cool, że wzrośnie twoje ego

a koles co stworzyl ten wspaniały utwór szukał skandalu żeby przylizać trochę popularności innej osobie show biznesu bo sam tworzy marny hiphop więc co mu pozostało

Gość Tomek Kowal
Kochany fanie Dody, czy innej padliny- wje*bałeś się tu nieproszony, więc racz stąd równie szybko wypie*rdalać, pozdrawiam :)

Gość Tomek Kowal
Dobra, idę, dziękuję za rozmowę Desperado, wrócę, jak będzie normalniej, kocham was trolle :)

Gość Tomek Kowal
Właśnie Jakiś hiphopek się przyplątał, który nie lubi przeróbek :D

tak samo milusie jak Twoje plucie jadem, kochasiu. - nie pluje jadem tylko zadałem grzecznie pytanie nawiązujące do Twojej wcześniejszej wypowiedzi, oceniasz kogoś po tym co czytasz o nim ,więc i ja Ciebie oceniłem po Twoich wypowiedziach i emocjonalno-ekshibicjonistycznych zwierzeniach Tak samo jak twoja masturbacja emocjonalna poprzez obrażanie mnie przez net - nie wiem o jakiej masturbacji emocjonalnej mówisz bo nie daje mi to żadnej radości ani też przyjemności raczej znudzony dziś jestem i tak przypadkiem tu trafiłem czego sie nie wstydzę siedzę tu bo lubię i tego nie ukrywam i się nie wstydzę Tak samo jak to, że myślisz, że jak tu porzygasz, to będziesz cool, że wzrośnie twoje ego - nie rzygam Panie Kolego tylko moje szczere przemyślenia i wnioski przytaczam to sie nazywa włączam sie do dyskusji, wolność słowa, dyskusja otwarta etc. Znasz chyba te pojęcia>?

Gość Tomek Kowal
Nie chce mi się dziś kłócić, całuję was wszystkich :* Dobranoc krew i flaki na noc Do zobaczenia kupcie sofę do gwałcenia :D :D :D :D :D :D :D

Kochany fanie Dody, czy innej padliny- wje*bałeś się tu nieproszony, więc racz stąd równie szybko wypie*rdalać, - ale żeś powierzchowny Panie Kolego, nie słucham ani Dody ani hiphopu, czemu szufladkujesz? wszyscy co nie myślą tak jak Ty muszą słuchać Dody? Nie patrz tak na stereotypy bo się grubo przejedziesz. Desperado na mnie robisz piorunujące wrażenie, jesteś kwintesencją tolerancji, błyskotliwości i uwielbiam Twoje wszelkie wypowiedzi. A Ty uciekasz, no tak... To baju To jest wątek dla wszystkich więc mam PRAWO IWOLNOŚC WYPOWIEDZI W TYM TEMACIE komunisto, nie zabronisz mi!

Gość Tomek Kowal
Komunista dziękuje :) Nie zapomnij proletariuszu, że walka klas jest twym obowiązkiem, wróg narodu, imperialista - czuwa! Musimy budować Polskę Ludową bez oglądania się na zgniły Zachód!!! Lenin wiecznie żywy! :D :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal
desperado- nie karm trolli Jak cię zaczepi pijak na ulicy, jak ktoś pomyli nuumery i połączy się z tobą, jak ktoś cię spyta o godzinę- wdajesz się w dyskusję? Poza tym- masz rację.

Gość Tomek Kowal
Ja kiedyś pogadałem z pijanymi i chyba naćpanymi rastamanami z dredami do pasa, którzy grali na starówce :)

Gość Tomek Kowal
Śpiewali, póki jeszcze mogli :D Ale rzeczywiście byli malowniczy- pasowaliby do busika rasa hippiczna :)

Gość Tomek Kowal
fTacy wyzwoleńcy to fajni ludzie, pewnie nie to co metalowcy- ortodoksi :( :( :( :( Można kochać metal, ubierać się na czarno ale nie być prostakiem i prymitywem- ale nie do wszystkich to dociera. Wg niektórych mudszą być ,,odrażający, brudni, cuchnący jak d*upa szatana", wulgarni itd. :( :( :( :(

Gość Tomek Kowal
Jakiś czas temu pisały tu panie o dziewczynie - 23 lata i 5 dzieci :) ślub w 18 - i prawie co roku jedno :D Urocze jak kopyto Lucyfera :)

Gość Tomek Kowal
Cześć 100% ,,Ten w skórze to drań"- AYA RL