Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
A kto krzyczy razem z nim na początku? Luminarze polskiej nauki, inteligenci, eseiści, profesorowie- czy ogoleni na łyso agresywni troglodyci? :D

Gość Tomek Kowal
Ale jacy fajni ci kolorowi, z balonikami po drugiej stronie barykady... Geje i lesbijki- rasa hippiczna :D Tęcza jako znak rozpoznawczy organizacji LBGTQ- fajnie ::)

Gość Tomek Kowal
Odraza, odraza, odraza, tfu! A Biedrń jest milusi i słitaśny- właśnie taki bardzo kobiecy, widać od razu, że gej :)

Gość Tomek Kowal
No to cześć, niech Ci się jaja Hosta przyśnią, albo płonący Tryrek :)

Gość Tomek Kowal
Ale śmieszny wiersz znalazłem :) Aż żałuję, że niejest on mojego autorstwa :) Piotr Balkus ,,Emogirl i Dodoboy" Spotkali się przypadkiem, nocą, na cmentarzu, gdzie emoboy ukradkiem patrzył na mroczne pejzaże. Zakochał się w niej, młody od pierwszego wejrzenia, choć do jej pięknej urody miał lekkie zastrzeżenia. Ona go pokochała- by od pierwszego seksu. Wreszcie, wreszcie mu dała... dotknąć rajstop lateksu. Miała silikonowe piersi i go skłoniła, by rzucił Chemical Romance, i zaczął słuchać Feela. Rzucił dla niej cmentarze, czarne ciuchy, makijaż. Zaczął chodzić na plażę, lecz marzył, by go... zabiła. A dla niej marzył się spokój, gdzieś na Wyspach Bahama. I żeby jej drobny emoboy Podobny był do Majdana. Ich związek to była chwila: on wrócił w cmentarną dzikość. i ona też powróciła wstrzykiwać w cycki silikon.

Gość Tomek Kowal
* nie jest Co robię? Praca, praca i jeszcze raz praca :( Normalnie wstaję tak ,,wcześnie" codziennie :( Jestem wykończony zły i trzeźwy :( :( nienawidze koscioła, całej tej zakłamanej wiary i tych mądrości które głoszą- już Cię lubię :)

Gość Tomek Kowal
Wracam wykończony, zero piwa- by na drugi dzień nie mieć kaca :( A oto przed Paniami: ,,Opowieści w wywróconej macicy" inverted mże też być w znaczeniu homoseksualnej, lesbijskiej- (do dziś nie wiedziałem ) więc tytuł można różnorako tłumaczyć :) http://www.youtube.com/watch?v=TulCA-UVTlg&feature=related

Gość Tomek Kowal
Lubię wszystko ci słodkie, a Tofifiee jest cudne Najbardziej lubię wylizywać to smakowite, zagłębiać się języczkiem do środka, spijać zawartość. :D Dziś jestem na tyle wykończony, że nie chce mi się brnąć w jakieś zupy, mam ochotę wylizać karmel z jakiejś słodziutkiej czekoladce. Albo nawet dwóm, a co! :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal
Pracuję tak drastycznie, że aż piszę niegramatycznie :D

Gość Tomek Kowal
Nataszko... :( :( :( Znów ktoś przeczytał tylko pierwszą stronę :( :( :( I kur*wa znów jakaś idiotka pisze, żem gay Tak, jestem czasami gay (w znaczeniu wesoły), ale nie homosexual. Idź się Nataszko leczyć z nietolerancji :( :(

Gość Tomek Kowal
Żar tropików, spaliny, beton, zmęczenie i trzeźwość :( 100%- lubisz The Doors?

Gość desperadp_
Skoro ktoś lubi Pink Floyd, myślę, że nie ma siły nie lubić Doorsów, chociaż trochę :) Będziemy razem mdlały na Rogerze? :D Jak przyjemnie, może się nawet zobaczymy? :> A te piosenki Sopor Aeternus są ładne, ale teraz, słuchając ich w odstępach mam wrażenie, że sa do siebie bardzo, bardzo podobne.

Gość Tomek Kowal
Bo są :) A wszystko pachnie ,,Gloomy Sunday" :)

Gość Tomek Kowal
A Pan(i) Cantodea lubi piosnki swe rozpoczynać czymś w stylu marszu pogrzebowego- sweetaćnie :)

Gość Tomek Kowal
O jejciu- naprawdę? Superaśnie, cukieraskowo :D

Gość Tomek Kowal
Skończyłem tekst o Jimie M., ale boję się, że Ci się nie spodoba- więc boją się dać link :D

Gość Tomek Kowal
Głupotki nabazgrałem Boję się wkleić link Pewnie wam to się wyda brzydkie... :(

Gość Tomek Kowal
Text o tym, jak Jim umiera w wannie :( W drugiej zwrotce- nawiązanie do kradzieży Jego popiersia z grobu w 1990 roku.. Pierwszy . O Wodzie Diabelskiej i Drzwiach, The Drzwiach :) http://blogopezjianormalnej.blox.pl/html Pewnie powiecie, że chu*jowe...

Gość Tomek Kowal
Umiera, a w tle już majaczy przyszła kradzież popiersia. cyt za Wikipedią ...,,,mieli zanieść go do apartamentu i wrzucić do wanny z zimną wodą, co było znanym sposobem ratowania ludzi po przedawkowaniu heroiny". Idol jest w zimnej komorze, w tle majaczy przyszła, symboliczna dekapitacja.

Gość Tomek Kowal
Poje*bane nieudane niedorobione Mężczyzna umiera, a podskórnie czuję, jak zbezczeszczą Jego grób :(

Gość Tomek Kowal
Właśnie próbowałem opisać to narastanie śmierci, chłodu Biografii nie czytałem :(

Gość Tomek Kowal
Jestem młody, nie mam nic i mieć nie będę. Wokół wszyscy na wyścigi się bogacą, Są i tacy, którym płcą nie wiem za co, Ale cieszą się szacunkiem i urzędem, (...) Jestem młody, jestem nikim - będę nikim. Na gościncach zdarłem buty i kapotę. Nie obchodzi mnie co będzie ze mną potem, Tylko chciałbym gdzieś odpocząć od paniki, Co goni mnie z miejsca na miejsce o głodzie i chłodzie... Zawsze po pijanemu włączam tę piosenkę, czuję, że to o mnie śpiewa Gintrowski...

Gość Tomek Kowal
Śmiało Desperado- chu*jowe, niedorobione, nie krepuj się! Przywykłem. Lepiej nie umiem pisać i choćbym wsadził jądra w imadło i ścisnął- nie będę umiał! To nie miał być pompatyczny pean KU CZCI, lecz... takie coś jak to...

Gość Tomek Kowal
Wszystko co chciałem wyrazić- wyraziłem :) A ostatnio mnie bierze chęć na robienie jajcarskich, nonsensownych rymowanek :)

Gość Tomek Kowal
Nie chciałem pisać peanu, koncepcja była taka, jak podałem wcześniej- on umiera czując przyszłe oderwanie główki (betonowej). Porymować głupoty?

Gość Tomek Kowal
Emo wiersz: Koszmar się ziszcza niebezpieczny, ten sen zachodzi w oczach świata blaskiem przeciętych żył szaleńców śmiertelnym ostrzem u wariata Napisane w 30 sek :D :D :D

Gość Tomek Kowal
jestem ciężko nienormalny wciąż uprawiam seks oralny 5 sekund

Gość Tomek Kowal
Nauczyciel- erotoman W dzień wciąż sprawdza wypociny w nocy młodych dam waginy

Gość Tomek Kowal
Muzykalny Rolnik Zrzuca z barków pierzynę Włącza w radiu Mandarynę ma juz widły oraz ciągnik będzie wyrzucać obornik Kiedy wciąż macha widłami Feel mu śpiewa ze Skaldami Kiedy kończy pracę wielką słucha Mariny Łuczenko Kiedy krowy miesi wymię myśli o wiejskim festynie Zagra Iwan oraz Delfin Będzie sok i bimber przedni Trza się ubrac na imprezę Włoży muchę oraz blezer Wodą Old Spice pachni lice A na nogach- gumofilce Będą śpiewy oraz tany Będzie rolnik uhahany będą grali Disco-Polo No więc gust mu zadowolą :)