Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Ty leniwym????????? Coś ty, ja jestem bardziej Lenius Domesticus :)

Gość Tomek Kowal
Wstaję- bo mnie budzik budzi- i budowa czeka :( Sam z siebie wstawałbym jak dawniej- o 11.00 :)

Gość Tomek Kowal
Zapier..dzielam, aż miło :)

Gość Tomek Kowal
Goodbye :)

Gość Tomek Kowal
Wstałem o szóstej, ha!

Gość Tomek Kowal
Marzenia Były ksiądz Rafał Trytek obudził się na podłodze. -Ależ zachlałem wczoraj-pomyślał - Tyłek piecze, oj, była mała orgietka, kurcze, jak fajnie jest być gejem... Włączył wieżę i wyszukał swoją ulubioną stację radiową - Black Metal Radio.Słuchał jej, odkąd, po zatrzymaniu przez Policję Ojca Dyrektora zmieniła nazwę z Radio Maryja i zaczęła grać przyzwoitą, satanistyczną muzykę. Uśmiechnął się w radiu leciał właśnie utwór,,Krew Szatan i wymioty" zespołu Black Devolish Pristes. Wokalista, nawrócony satanista Laveyański, Stefan,,Maleficarus" Cerberek miał wyjątkowy, mroczny, wrzaskliwy growl. Rafał wyciągnął z kieszeni komórkę i wybrał numer. -Cześć Romcia, słuchaj, ja dzwonię w sprawie tej naszej parady. Podobno Polski Młodzież Wszechgejowska ma wziąć w nieju udział. -Tak, planujemy przejazd na platformie, będą tęczowe flagi i baloniki- wysoki głos Romany Giertych szczebiotał w słuchawce. Romana, najsłynniejsza polska transseksualistka kochała tego typu imprezy. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal
No niestety... To nie opowiadanie, ale taka bajeczka :D

Gość Tomek Kowal
Ten temat to pewnie prowokacja Tu mało kto pisze serio- a na erotycznym to juz w ogóle... Te wszystkie lody z połykiem, kupy na klatę, żenujace prowokacje. Z tym laptopem i zdjęciem pewnie też bzdura. Kto zamiast wyjaśnić sprawę pisałby o tym obcym ludziom na forum ??

Gość Tomek Kowal
Z krzyżem i Gagą, więc nie będzie gościć długo, ale na razie się tym cieszę :)

Gość Tomek Kowal
Gaguś jest też ode mnie młodsza :D Tu zobacz- na Dżoł monster przeczytałem, że antysemita Leszek Bubel nagrywał JAJCARSKIE ANTYŻYDOWSKIE DISCO- POLO http://www.youtube.com/watch?v=28C8g2t4hf0

Gość Tomek Kowal
Nie jestem za przemocą, ale za tę piosenkę to mu się należy ,,przecwelenie"- gwałt wimuzyczny gnój i sieje nienawiść, wymachuje szablą- w podtekście ,,zabij żyda"... Powinien trafić do pierdla i być ,,panienką" dla napalonych zwyrodnialców.

Gość Tomek Kowal
*gwałt więzienny, robi muzyczny gnój miało być

Gość Tomek Kowal
W życiu nie życzyłbym nikomu śmierci... To tylko taki czarny humor...

Gość Tomek Kowal
Tak, ale sobie bym nie zrobił...

Gość Tomek Kowal
Sopor Aeternus mnie wciągnął- zgłębiam na YT dyskografię pana transwestyty, fakt- wszystkie piosenki są do siebie podobne. Niektóre kawałki zalatują wręcz pop-em. http://www.youtube.com/watch?v=r9wOGPVwbU0&feature=related Za tekst należą się wielkie brawa- uczę się tego na pamięć!

Gość Tomek Kowal*
Ja nie mam w ogóle :)

Gość Tomek Kowal*
Ktos mnie na tyle znielubił, że zaczernił mojego nicka- imię i nazwisko, hi hi hi Teraz mi wyskakuje podaj hasło- które zna tylko mój złośliwy wróg Dlatego teraz jestem z ,,gwiazdką " na końcu Ludzie- żalll Co ja wam robię takiego, debile??????????????? (100 proc. i Desperado-to nie do was) Ty, który zaczerniłeś moje imię i nazwisko- powiedz-dlaczego\??? Cóżem ci uczynił?????? Czym cię zasmucił albo czym zawinił ? :D :D

Gość Tomek Kowal*
Lubię wredne, poważne, nieprzystępne zmetalizowane suki :)

Gość Tomek Kowal*
S*ram na nich, debili i niedorozwiniętych pustaków nie sieją, ale wolę pisać z doskoku i nie mieć konta na tym portalu :D Jestem kreatywny, jeśli chodzi o jajcarstwo, więc mogę wymyślać sobie ksywy do woli :)

Gość Tomek Kowal*
KTÓRY SKRZYWDZIŁEŚ Który skrzywdziłeś Tomasza prostego Złemem nad nazwiskiem jego wybuchając, Nick jego złowrogo zaczerniając, Nie bądź bezpieczny. Tomek pamięta Możesz go zaczernić - narodzi się nowy. Toczone będą na forum rozmowy. Lepszy dla ciebie byłby świt zimowy I sznur i gałąź pod ciężarem zgięta. :D

Gość Tomek Kowal*
Pokaż, please

Gość Tomek Kowal*
Żarcik miłoszopodobny :)

Gość Tomek Kowal*
Pokaż, pewnie jesteś śliczna. A tak swoją drogą- to szkoda, że nie ma tu przy każdym temacie licznika- ,,ilość osób czytających temat". To pozwoliłoby mieć rozeznanie- ile osób nas ,,podgląda".

Gość Tomek Kowal*
Ja lubię drwić z tej manii pokazywania zdjęć na forum. Zawsze tak robię , zakładam temat ,, Czy jestem przystojny , FOTO" ,,Czy jestem przystojniejszuy od Zacka Effrona" itp laski otwierają, a tam coś takiego: (Błagam nie wchodźcie, tam jest rozkładający się trup) http://www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/61193d1245935900-heavily-decomposed-corpse-4.jpg Dostałem za to już dwa bany, wczoraj mnie zwyzywała jakaś Chantalka :D

Gość Tomek Kowal*
Napisałem- błagam, nie wchodźcie, tam jest rozkładający się trup :D Lasie wchodzą, by zobaczyć techno-boya, który wypręża muskuły Kafeteriankom, a tam NIESPODZIANKA :D Troszkę trolluję :D

Gość Tomek Kowal*
Hi hi hi :) Ciekawość to pierwszy stopień do Satanka :D