Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Wrong, Desperado, przez myśl mi to nie przeszło.

Gość Ewelina z Lublina
Hej wszystkim :P mam do Was prośbę, gdybyście mogli zagłosować na ta fotkę. Trzeba poświęcić minutke aby się zarejestrowac - nie trzeba prawdziwych danych - tylko mejl i aktywować link który na niego przyjdzie - i oddać głosik :) Jak również zapraszam do udziału w tym konkursie. :) Pozdrawiam Was i bardzo dziękuje :)

Gość Ewelina z Lublina
Ej bez takich :>

Gość Ewelina z Lublina
taki sos ze 3 zł :P no pysznosci :)

Gość Tomek Kowal*
Dobra, przyyznaję, to ja wypaliłem tę łapę :) Dawno to było, aleśmy pochali okowity i siwuchy czasu owego w tym Lublinie, wychodząc z oberży przypadkowo żem zawadził ogonem o żupan jakiegoś jegomościa i łapa, com ją w smole rozgrzanej trzymał , ześlizgnęła mi się na mebel i niechcący czarny znak żem wypalił. Nieukontentowani wielmożowie podnieśli rwetes, larum, pokraśniałem i zmuszonym był wymknąć się do swych piekielnych komant cichaczem. Do tej pory sromota wielka ogarnia mnie, gdy sobie porzypomnę ów występek :)

Gość Ewelina z Lublina
a po co Ci jego zdjecie, :P on pewnie nie fotogeniczny :P ale jak go spotkam to mu zrobie zdjecie i Ci przesle ale najpierw zagłosuj hehe:P

Gość Ewelina z Lublina
No dobra, spadam już, bo czuję, jak mi podpaska przemokła, chyba coś mi wyciekło przez spodnie na krzesło. Zagłosujcie, baj, baj

Gość Ewelina z Lublina
ej nie podszywać sie tu mi! eee pasztet tez dobry :D

Gość Ewelina z Lublina
Acha, mam jeszcze pytanie do was, dziewczyny- czy mając brązowe upławy muszę się udać do ginekologa? Bo wiecie, to trochę niezręczne, gdy codziennie zostwaiam w autobusie brązową plamę na siedzeniu... Moja mama mówi, ze to jeszcze nic takiego, sama od lat ma zielone upławy i nic z tym nie robi, a wy jak myślicie?

Gość Tomek Kowal*
Dlaczego?

Gość Tomek Kowal*
Rzigołech pasztetym . Wkurzył mnie ten ,,niefotogeniczny" :D

Gość Tomek Kowal*
Nieee, ale nie ma co poddawać w wątpliwość mojej urody :) :)

Gość Tomek Kowal*
obie napewno jesteście piękne i sliczniusie jak kwiatuszki w pełni rozkwitu :) ja jestem jak czarna gromnica w cmentarnej kaplicy

Gość Tomek Kowal*
Nagotykowany tekst: Jestem trującą iskrą podziemnego trwania w ciszy. Mój wzrok przeszywa czarne grzbiety śmietnikowym kotom, mój węch płynie w onirycznej poświacie martwych aniołów, pomiędzy krwawymi promieniami księżyca smują się moje włosy, idę w czerń odziany po kamiennych sercach kruków, w ich zamarzniętym tętnie płonie mój zapach- duszny, jałowy, wyzuty z resztek ciepła. Dobre na CV, co nie?? :D :D Ależ by się zdziwili ludzie w firmie, do której trafiłoby takie CV ...

Gość Tomek Kowal*
Coś Ty, przecież to żarcik... Zabawa formą :D