Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Jużemci godoł, że jo jeno czystom polszczyznom operuja i żadnych łopcych naleciałości ni mom. Przeca wodoć, że jo pisza czystom mowom polskom :). A tak poważnie (znaczy niepoważnie) przypomniał mi się film ,,Angelus", miał do prowincjonalnego miasteczka przylecieć anioł, jajtza niesamowite i do tego gwara śląska :)

Gość Tomek Kowal*
Ktoś wrzucił ten film na YT :) Widziałem go tylko raz około 2005 roku na bani i nie cały, wtedy spodobał mi się, nie wiem, jak będzie teraz:)

Gość Tomek Kowal*
No, na KAfe popularne jest żydowskie ,,tatełe, mamełe" zamiast ,,tata, mama" :) Oglądam Angelusa, piszę tekst o gwałcie więziennym i piszę z Tobą :D :D :D :D :D Nie, żebym przeżył takie zdarzenie, po prostu moja skrzywiona fantazja znów rozpiera i ponosi :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
Jedno wielkie naśladowanie stylu Jana Jakuba Kolskiego, ale im więcej takich filmów, tym lepiej. http://www.youtube.com/watch?v=zymTi-foeEs&feature=related A widziałaś może ,,Jańcia Wodnika", lub ,,Grającego z talerza"? Oba są dostępne (poszatkowane na) YT, polecam, Kolski to świetny reżyser, ileż w tym magii, ileż w tym filmowej, ,,obrazowej poezji"! ....

Gość Tomek Kowal*
Pupa Varga mnie nie obchodzi, bardziej jego muzyka... :D :D :D Nie obrzydłby mi, na2wet gdyby jadł kupę, to tylko twórca, a mnie obchodzi dzieło. Co do filmów- WARTO! ,,Grający z talerza", ,,Jańcio Wodnik"- no, jeszcze ,,Konopielka". Filmy z klasą i ,,duszą"! Wg mnie -kinematograficzna wisienka na torcie. Ale, Tobie się pewnie nie spodobają :(

Gość Tomek Kowal*
Desperadełe- podoba, gust nie zmienia się tak szybko :) Musical- zobaczę, choć nie gwarantuję, że wytrwam do końca :D

Gość Tomek Kowal*
Dziękuję :)

Gość Tomek Kowal*
Tekścik o ,,anal rape" zrobiony (samo nie wiem, skąd u mnie taka tematyka), jutro zobaczę Angelusa do końca, otworzyłem na chwilę Twój link. Fajnie, dwa ludziki, jeden już zdążył drugiego obrzygać, jest super. Przypomniał mi się wczorajszy skecz, gdy Trevor był ,,stoned" i filmowa śląska kłótnia - ,,A to jo tu narzigoł?" - Nie, jo, stałam za panem i se rzigłom :D Ale mam tematy- jak nie padlina, to wymioty :D

Gość Tomek Kowal*
Żegnam się ślicznie- i niech Ci się przyśnią Beatelsi kopiący w d*upy tych, którzy kalajhą ich piosenki :) Albo wielka woodstockowa wyprawa busikiem rasy hippicznej (po zioło, oczywiście) :)

Gość Tomek Kowal*
Dziękuję, buziole, Desperadełe :)

Gość Tomek Kowal*
Świetnie :)

Gość Tomek Kowal*
Tolerancyjny skin? Ciekawe...

Gość Tomek Kowal*
Ja mam 24 lata i mi nie przeszkadza Twój wiek :D

Gość Tomek Kowal*
Głupi jest, skoro wtrąca sie w życie seksualne innych- i rozróżnia ich na ,,gejów" i resztę. Ludzie to ludzie. ,,niby ma tak coś do gejów ale do mnie nic nie miał" ????? A więc jesteś lesbijką? :D

Gość Tomek Kowal*
Dobra, zatem- make love not war! Kończę właśnie oglądać Angelusa. Ileż w tym seksu!! Jerunie!! :D

Gość Tomek Kowal*
Dupcył ześ, godaj! -Ja, roz, nie baba ino koza :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
Smacznego :)

Gość Tomek Kowal*
Ja tam mogę i pokolorowaną żelatynę jeść, oby smaczne było. Nie robię dla żarcia myślowego rezonansu: ile w tym konserwantów? ile w tym kalorii? Jem i tyle, nawet, gdyby mi jakaś dobra globtrotterska dusza przywiozła dobrze przyrządzony móżdżek małpy, czy kangura- spróbowałbym z ciekawości :)

Gość Tomek Kowal*
Nie oglądam prawie wcale tv, ostatnio- studio wyborcze w TVP i pierwsze wyniki wyborów. Na kanały dla dzieci nie wchodzę od lat.

Gość Tomek Kowal*
No wiesz ..:( :( Uwielbiam wątróbkę, to mój przysmak... serio! :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
Beavis i Butthead są fajni ... Wątróbka forever!! :D

Gość Tomek Kowal*
Salceson, boczek, kaszanka, flaki- FUJ ... OHYDA. Znaczy in maj opinion, ofkors.

Gość Tomek Kowal*
Wątróbkowy szatan, padlina małpy i rziganie przed blokiem! :D

Gość Tomek Kowal*
Nie. Ale smażoną wątróbkę uwielbiam.

Gość Tomek Kowal*
Kaszanka, pasztet, sery- ohyda. Mleko- tylko ze sklepowej półki. Flaki, oscypki i jakies inne ludowe pierdoły- nie! Fast food- tak, ale nie w nadmiarze.

Gość Tomek Kowal*
Desperado- świetne :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
To, co znasz jako ,,smak mleka" jest w rzeczywistości smakiem sztucznym. Mleko krowodojne, odcyckowe, nieprzetworzone, niedosmaczane przez ludzi jest o wiele bardziej ,,nijakie smakowo", zamiast chłodnego i aksamitnego posmaku ma taki... tłusty i ,,cielesny" :D

Gość Tomek Kowal*
Nie, ale od zawsze lubiłem to ze sklepu :) Tak mam :)

Gość Tomek Kowal*
Hi hi hi, też się zastanawiałem, jak by smakowało KOBIECE mleko :) Jeśli znajdzie się jakaś ŁADNA dziewczyna, która jeszcze karmi i będzie się chciała podzielić- chętnie spróbuję (ale Z NATURALNEGO OPAKOWANIA) :D

Gość Tomek Kowal*
FUJ!!! Pierwsza- nietragiczna, ale staro wygląda :) Druga- nie!!!! Choć- aby zacieśnić więzy pomiędzy mną a moją (hipotetyczną) żoną zdobyłbym się na różne formy okaazywania miłości- ale.. raczej nie na TAKI :) :D Ale..to tylko takie gdybanie... Gdybym trafił na jakąś zawalistą Gotkję, czy inną Metalówę.. kto wie.. Może i napiłbym sie z Niej :D :D :D :D :D